Wpis z mikrobloga

@Kagernak sam przecież powiedział że na niego zagłosuje zapewnie nieświadomie, potem się wycofał rakiem że w sumiennie wie i że ukradnie kartę
  • Odpowiedz
@katienca: Komentarze w tych miejscach to ciekawa sprawa. Film z maciakiem (ten od kulis) ma jakieś 600k wyświetleń. Filmy z podobnymi wynikami i na politycznie zaczepne tematy (takie jak 100 konkretów Tuska) mają po 7 tysięcy komentarzy. Maciak ma 16k, w topie są jego zwolennicy :D Matematykę zostawiam Wam.
  • Odpowiedz
Ale większość aktywnych widzów kanału zero twierdzi inaczej XD nie wiem jaka stanowski publikę zebrał - samych pisowcow i brauniarzy?

@katienca: A kogo miał zebrać, jak ze strony PO szedł atak na Kanał Zero jeszcze przed startem? Przecież oni już wiedzieli, że to "kanał pisowski" zanim cokolwiek się na nim pojawiło i fani obecnej koalicji się wręcz szczycą tym, że nie oglądają i nigdy nie oglądali, a politycy PO dość
  • Odpowiedz
@piker: co Ty za chłopie bzdury opowiadasz. Pokaż mi informacje że zanim kanał powstał już był na niego hejt że niby PiS. Sam jestem bardziej po stronie PO ale na początku aktywnie oglądałem wszystko, dopiero z czasem zacząłem zauważać jak nieobiektywni oni są i teraz wręcz brzydzę się słuchać tej propagandy. Stwarzasz narrację że to kolejna zmowa PO żeby udupic jedyny rozsądny głos który demaskuje wszystkie machlojki obecnego rządu a
  • Odpowiedz
@Redplaya: To Ty bzdury opowiadasz straszne. Oglądam Kanał Zero od samego początku i wiem, że Stano próbował stworzyć prawdziwie rzetelne medium. Tylko jak? Od strony PO dostał od pierwszego dnia łatkę pisowca. Od samego początku szła narracja (głównie na Twitterku, z kont powiązanych z PO), że "kanał pisowski, stąd Duda na otwarcie", ale nikt nie wspominał, że Tusk również otrzymał zaproszenie i nie przyszedł (a chyba nawet nie odpowiedział). Po
  • Odpowiedz
@Redplaya: Cholera, trudne się wylosowało. Chyba bym oddał nieważny głos. W każdej partii coś mnie odrzuca na tyle, że bym nie miał spokojnego sumienia. Na wybory w 2023 nie poszedłem, choć z poczuciem, że robię niewłaściwie, ale brzydzi mnie polityka plemienna która w 2023 osiągnęła chyba apogeum.

Z ciekawości - z czego wynika to pytanie? ;)
  • Odpowiedz
@Kagernak Przesłuchałem cały wywiad i jedynie doszedłem do wniosku to, że Hołownia jest świetny w mówieniu tego co ludzie by chcieli usłyszeć a potem robi to co inni politycy. Zręcznie wyszedł z tematu kilometrówek swoich kolegów z PL2050 mówiąc o całkiem czymś innym od czapy. Było kilka takich momentów że Stanowski o coś go pytał a ten o dupie marynie. Ogólnie wypadł dobrze bo merytorycznie było zero konkretów. Będziemy zmieniać kraj,
  • Odpowiedz
@piker: pytanie wynikało stąd że chciałem bardziej zrozumieć Twój punkt widzenia. Czytając to co napisałeś stawiałbym na to że jesteś dość młodą osobą. Ja mam 37 lat i zrozumiałem już że polityka jest obszarem gdzie wygrywa silniejszy. Nawet jeśli przyszedł by młody z ambicjami to zaraz Ci silniejsi, sprytniejsi zniszczyli by takiego kogoś. Trochę brutalne ale tak tp wygląda. Dlatego oprócz wizji zmian trzeba być wytrawnym graczem a takich jest
  • Odpowiedz