#tinder Jak wytłumaczyć na Tinderze dość mocne zainteresowanie od dziewczyny. Nie spotkałem się do tej pory z czymś takim, zwykle to ja muszę robić fikołki i się męczyć, by się coś ruszyło i z reguły się kończy fiaskiem, bo po sparowaniu po jakimś czasie ignorują. Napisała pierwsza, by wyjść wspólnie na spacer, nawiązała do profilu, chce się spotkać i jestem umówiony na weekend. Takiego kombo dawno sobie nie przypominam. Jest pewien kontrast, bo różnica wzrostu to ponad 30cm (a nie jestem gigantem -185cm) i jest młodsza. Nie przeszkadza jej nawet to, że mieszkam godzinę od niej. Lajkuje serduszkami wiadomości. Mam mindfucka, bo z jednej strony jest to bardzo miłe, ale nie wiem skąd taka reakcja. Jest szczupła, jest atrakcyjna, wysportowana, więc ma setki lajków. Jaka może być tego geneza? Kogoś jej przypominam, np ex? Nie mam pojęcia jak w takiej sytuacji działa kobiece rozumowanie. Zobaczymy.
@candl Są różne opcje. Może być zaburzona i szybko szukać następnej ofiary, a może mieć jakiś ukryty problem typu dziecko i chcieć cię przekabacić dobrym traktowaniem.
Generalnie gdybyś był na tyle chadem, że laski same się pchają na dzidę, to byś nie pytał, więc bądź ostrożny i obserwuj.
@candl spotkaj się, obserwuj, może nie ma żadnego haczyka. Ze swoją obecną różową też tak miałem, 10 lat młodsza, z innego miasta, sama do mnie przyjechała na pierwsze spotkanie, ale ostatecznie okazało się, że jest normalna. Może jesteś bardzo w jej typie i będąc np. obiektywnie 6/10, dla niej wyglądasz na 7-8/10. Może też nie być tak atrakcyjna jak Ci się wydaje na podstawie zdjęć.
@candl fejkt konto / planuje Cie i tak zghostowac / ma dziecko / jest zaburzona / jest gruba / nie wyglada jak na zdjeciach. Istnieje tez bardzo male prawdopodobienstwo ze nie ma zadnego z powyzszych
@candl: miałem takie sytuacje i wychodziło, że zdjęcia zroboione 5 lat i 15kg temu, ukrywane dziecko lub rozwód. Jeszcze możliwe, zed jakaś borderka robiąca ci lovebombing tylko po to by tuz przed lub tuz po spotkaniu dać ci bana, Miałem kiedys taka akcje, że szczupła równolatka ogarnieta zawodowe tez non stop pisala, nawet ustawiła sama z siebie spotkanie tylko po to by bez słowo wywalic pare na kilka godzin przed
Jak wytłumaczyć na Tinderze dość mocne zainteresowanie od dziewczyny. Nie spotkałem się do tej pory z czymś takim, zwykle to ja muszę robić fikołki i się męczyć, by się coś ruszyło i z reguły się kończy fiaskiem, bo po sparowaniu po jakimś czasie ignorują. Napisała pierwsza, by wyjść wspólnie na spacer, nawiązała do profilu, chce się spotkać i jestem umówiony na weekend. Takiego kombo dawno sobie nie przypominam. Jest pewien kontrast, bo różnica wzrostu to ponad 30cm (a nie jestem gigantem -185cm) i jest młodsza. Nie przeszkadza jej nawet to, że mieszkam godzinę od niej. Lajkuje serduszkami wiadomości. Mam mindfucka, bo z jednej strony jest to bardzo miłe, ale nie wiem skąd taka reakcja. Jest szczupła, jest atrakcyjna, wysportowana, więc ma setki lajków. Jaka może być tego geneza? Kogoś jej przypominam, np ex? Nie mam pojęcia jak w takiej sytuacji działa kobiece rozumowanie. Zobaczymy.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: temp_file9014030928200747489
PobierzGeneralnie gdybyś był na tyle chadem, że laski same się pchają na dzidę, to byś nie pytał, więc bądź ostrożny i obserwuj.