Aktywne Wpisy

UczesanyPedryl +119
Wykopowicz zdobywający 100k na krypto/giełdzie: Po latach potu i stresu w końcu uzyskałem wyczekiwaną wolność finansową!
Lekarz który zarobił 100k: O, wypłata za miesiąc wpadła.
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #lekarz
Lekarz który zarobił 100k: O, wypłata za miesiąc wpadła.
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #lekarz

J-23cm +145
O tym jak ten trzeci z #ichtroje (alias Jacek Łągwa) stał się moim hostingiem zdjęć na #facebook (inb4, wiem że teraz można wysyłać wiadomości do siebie, ale nasza jednostronna współpraca trwa od siedmiu lat xD)
Nie chcę mi się przez kabel USB przesyłać zdjęć na komputer, więc wysyłam je Jackowi na Messenger i potem zgrywam sobie to na PC. Lecą filmy, zdjęcia, skopiowanie teksty etc. Nic drażliwego wbrew pozorom,
Nie chcę mi się przez kabel USB przesyłać zdjęć na komputer, więc wysyłam je Jackowi na Messenger i potem zgrywam sobie to na PC. Lecą filmy, zdjęcia, skopiowanie teksty etc. Nic drażliwego wbrew pozorom,
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

@klucz_nastawny: Przekaż dowody pisowi, bo jak będą rządzić to znowu niczego sami nie znajdą.
@niedorzecznybubr: jeżeli on jest patologicznym kłamcą. To nie chce wiedzieć jakim jest alfons batyr.
Może przekaz trochę bardziej wygładzony, ale beton w głowach prawie identyczny.
Wspiera finansowo komunistyczną morderczynię księdza, wynajmuje po taniości lokal Ostatniemu Pokoleniu, dąży do ekologicznej niewoli bez mięsa, podróży, zakupów, zbudował kładkę w cenie dwóch mostów, demoralizuje dzieci ideologią LGBT.
Tego jest od cholery, każdy byle nie Trzaskowski.
@Bestia_z_Jellystone: winna jest osoba, która zaczęła budowę Czajki czyli Lech Kaczyński
Nawiązanie stosunków z burmistrzami 90 największych metropolii na świecie = taka afera że w głowie się nie mieści
XD
@klucz_nastawny: Dzięki, twoja merytoryka aż bije z tego komentarza.
Nie dość, że hipokryzja to jeszcze używanie wyrazów których znaczenia po prostu nie znasz:)
Spoko i tak zagłosuję na tego Twojego czaskoskiego. Tylko dlatego, że nie ma innej opcji.
@Bestia_z_Jellystone: Wszystkie te "afery" masz z publikacji "wPolityce.pl" i "Sieci", czy są też jakieś inne źródła?
@Bestia_z_Jellystone: No właśnie, afer Trzaskowskiego też trochę jest tylko PiS to takie miernoty, że nie potrafią tego wyciągnąć i sensownie pokazać.