Aktywne Wpisy
ejenes 0
Prześle 100zl blikiem, jak ktoś zaproponuje skuteczne rozwiązanie problemu.
Pacjent: Opel Astra K 1.4T HB, 125KM, benzyna
Błąd: Powracający check engine: P0420 Nieprawidłowa wydajność katalizatora
Objawy: Aktualnie właściwie żadne podczas jazdy (brak spadku mocy, brak falowania, brak smrodu w kabinie, brak problemu z odpalaniem). Natomiast przed wymiana kata, było zwiększone spalanie.
Pacjent: Opel Astra K 1.4T HB, 125KM, benzyna
Błąd: Powracający check engine: P0420 Nieprawidłowa wydajność katalizatora
Objawy: Aktualnie właściwie żadne podczas jazdy (brak spadku mocy, brak falowania, brak smrodu w kabinie, brak problemu z odpalaniem). Natomiast przed wymiana kata, było zwiększone spalanie.

Daszka +1
#chcepogadac Nocne Polaków rozmowy. Co robicie? Lulacie?

Od 1,5 roku jestem analitykiem danych. Pracuję głównie w SQL i powerBI. Od początku analityka danych traktuję jako przystanek i trochę łatwiejsze wejście do data engineeringu, z tego też wzgledu niedługo kończę studia podyplomowe na PW Big Data. Studia te są dość mocno oparte na AWS i pomyślałem, że może warto by było zrobić certa AWS Data Engineer Associate, żeby przebić się przez gąszcz chetnych. Ofert na juniora praktycznie brak. Czy taka osoba jak ja, która jeszcze nie ma praktycznego doświadczenia w DE da radę do takiego certa się nauczyć i go zdać? Macie jakieś inne pomysły jak mógłbym wbić się na juniora DE?
#bigdata #programista15k #analizadanych #programowanie