Wpis z mikrobloga

#hosting #serwery #domena #nazwa #linuxpl Siema, jak się przenieść z linux.pl na inny hosting? I na jaki jak już? Najlepiej po polskiemu bo słabo to ogarniam i ogólnie co z domeną? też u nich kupowałem. Płaciłem po około 100 zł za to i za to rocznie, a teraz mam na pulpicie 900 zł opłata za kilka miesięcy ;d na tel. mówią, że przedłużenie hostingu 600 a domena 200. ¯\(ツ)/¯
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cornel9192: Cześć, sprawdź naszą ofertę na sohost®
Migracja jest w cenie hostingu.
Jeżeli chodzi o domenę to musisz uzyskać kod AuthInfo, aby ją przenieść.
Z kodem WYKOP hosting 30% taniej.
  • Odpowiedz
Napisz do nas na priv, a skontaktujemy się z Tobą w sprawie przedłużenia Twoich usług i postaramy się zaproponować satysfakcjonujące rozwiązanie. Możesz też skontaktować się z Działem Obsługi Klienta, dostępnym 24/7, telefonicznie: 597273311, albo mailowo: support@linux.pl
  • Odpowiedz
@cornel9192: część! Zapoznaj się z naszą ofertą. Korzystając z tego linku otrzymasz 15% rabatu na plan hostingowy NVME.
Pomożemy Tobie w całym procesie migracji.
Wszystkie plany hostingowe oparte na szybkich dyskach NVME.
W każdym z planów:
-Catch all
  • Odpowiedz
@cornel9192:
Zapraszamy do nas gdyż dajemy więcej niż inni:
1. Instalujemy/migrujemy Ci hosting na gotowo - nie musisz się na niczym znać.
2. Szybkie strony internetowe wraz ze skanerem bezpieczeństwa którego inni nie mają.
3. Lepsza Poczta Email niż gdzie indziej. Będziesz miał w panelu tak opcje jak: opóźnienie wysłania, sticky notes, kolorowanie emaili, blacklistowanie i whitelistowanie nadawców, aktówkę i wiele innych.
4. Osobny i dodatkowy FTP 50GB gratis. Abyś mógł zrobić sobie backup
  • Odpowiedz
Po polskiemu to napisz do nas i całość zrobimy za Ciebie, a potem tylko zapłacisz za domenę 70,11 a hosting 109 pln ;)
  • Odpowiedz