Aktywne Wpisy
mcsQ +29
zauważyliście że robi się jakas moda w wieku 35+ na niepicie alkoholu? nie na byciu absytentem, po prostu wypicie jednego dwa drineczkow w miesiącu jak się ma ochotę. Sporo znajomych w ogóle rzuciło alko lub piję znacznie mniej. Tak jak palenie fajek to obecnie wiocha tak możliwe że będzie z upijaniem się za jakiś czas.
#a-----l
#a-----l

wicherq +60
Cena byłaby okazyjna, bliżej najtańszych egzemplarzy nie na chodzie. Na tyle, że dołożenie drugiej dychy do niego nie będzie problemem, byleby dawał frajdę.
PS brzydzę się marką akwarelisty, ale nie sposób nie docenić kunsztu projektantów
https://www.youtube.com/watch?v=F8V3BiLSZdk
#prestizowygruz #samochody #motoryzacja #volkswagen #bentley
źródło: obraz
Pobierz@onionspirit: fan modelu odda ci auto za pół darmo, w które sam włożył miliony monet? Brzmi logicznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@onionspirit:
Ten kunszt projektantów widać najlepiej w tym, że w Phaetonie może się w losowym momencie s--------ć coś, czego obecności w normalnym aucie byś nawet się nie spodziewał. Nie mówiąc o tym, że to, czego obecności jesteś świadom, też się lada moment s-------i. Inaczej mówiąc, omijaj ten samochód z daleka i nawet kijem nie
@kasztan00: masz jakieś prywatne doświadczenia? w sumie to i tak byłoby drugie auto, więc jak chwilowo byłoby nieruchome, to i tak nie ma dramatu
Przypominam, że sam zacząłem o niego pytać, a nie znalazłem ogłoszenie na OLX - jeśli gdzieś mają zdarzać się okazje, to raczej tak.
@Damntrain:
Lepiej wrzucić V8 z Maserati - auto dalej będzie c-----e, ale przynajmniej silnik będzie dobry.
Dwie sztuki u dość bliskich kolegów. Benzyniak 3.2 i diesel V10. Mniej więcej raz na miesiąc jest coś grubszego do roboty, co wymaga odstawienia auta na serwis. W benzyniaku o ile wiem, głównie chodzi o wycieki - a to olej się sączy, a to płyn chłodniczy spierdzieli, a to zacisk hamulcowy pęknie i tak to się kręci. W przypadku diesla problemy robi głównie silnik i skrzynia biegów, tam jeden
@kasztan00: opowiesz coś więcej o tej historii? ona się na specjalny tag nadaje ( ͡º ͜ʖ͡º)
https://m.youtube.com/watch?v=dERR6xDnNF8&pp=ygUfTmFqaG9yc3p5IHNpbG5payBuYSBzd2llY2llIDEwdg%3D%3D