Wpis z mikrobloga

@Logan00: Jakby ogarniał gwiezdne wojny to by wiedział, że jednym z najpotężniejszych Jedi był Yoda. Sam nawet mówił, że ważniejsza jest moc niż fizyczna siła, więc nie wiem po co Trump w AI się zrobił taki napakowany xDDDD
Tommy__ - @Logan00: Jakby ogarniał gwiezdne wojny to by wiedział, że jednym z najpotę...
  • Odpowiedz
@Logan00: I jeszcze z czerwonym mieczem go zrobili XD

"Czerwony – barwa złego
Czerwony miecz świetlny postrzegany jest jako przeciwieństwo niebieskiego. Symbolizuje zło i stosowany jest przez wyznawców Ciemnej Mocy i Sithów"
  • Odpowiedz
@Logan00: Widząc takie obrazki nie wiem już, czy to jest na poważnie, czy to SI, robota Demokratów albo śmieszków z Reddita. Doczekaliśmy czasów w których powaga Białego Domu poszła w p------t i już nie możemy rozróżnić stanu faktycznego od internetowego mema...
  • Odpowiedz
@P4ncak3: Zasadniczo kryształy kyber to "istoty żywe" i aby je zabarwić na czerwono, trzeba je "zranić”, uwalniając cały swój gniew, nienawiść i ogólnie moc ciemnej strony. Wyjaśniono to w komiksie o Vaderze, gdzie zmienia swój pierwszy miecz świetlny na czerwony. Kryształy kyber były z natury nastawione na jasną stronę Mocy i opierały się wszelkim próbom wykorzystania ich przez wyznawców ciemnej strony w mieczach świetlnych. W związku z tym jedynym sposobem,
  • Odpowiedz
@marv0oo: Nie przespałem. Jest tylko jeden kanon I nie można go anulować. Bo jak można anulować to wtedy nie byłby kanonem i co 5 lat można byłoby robić reset.
  • Odpowiedz