Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
Wyszło mi dużo więcej tekstu, niż początkowo planowałem... Jestem ciekawy co sądzą inni ludzie o takim spotkaniu
  • Odpowiedz
. Inne miały problem z tym, że jest włączone światło, kazały wyłączać, niektóre udawało się przekonać, ale tylko ona od początku nic nie mówiła na ten temat

@TiREX: To ile tych bab zbałamuciłeś na tym tindrze? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@teperkov: tldr według AI:

Spotkałem się z dziewczyną z Tindera, która w realu miała nieco więcej "ciałka" niż na zdjęciach, ale i tak mi się podobała. Spacer, kawiarnia, fastfood - wszystko poszło gładko, dużo żartów i lekka chemia. Ona inicjowała fizyczny kontakt, w końcu skończyliśmy u niej, gdzie doszło do zbliżenia. Następnego dnia zniknęła z Tindera - podejrzewam, że szukała związku, a ja nie byłem zainteresowany. Trochę mnie zaskoczyło, ale
  • Odpowiedz
  • 0
@Geralt678: o, idol mi zazdrości ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ka-lol @teperkov @lubisz_sok_to_sok_maj_kok pisząc ten post miałem trochę inny zamysł, którego ostatecznie nie zrealizowałem, mianowicie:
jak to jest, że z takich spotkań z dziewczynami mam wnioski, że jak jest jakaś zgrabna i zdrowo wyglądająca dziewczyna to nigdy nie mówi, że uprawia jakieś sporty, chodzi na siłownie, etc

Tymczasem jak już ma trochę więcej ciałka to taka różowa dużo opowiada
TiREX - @Geralt678: o, idol mi zazdrości ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ka-lol @teperkov @lubiszsokto...

źródło: Untitled

Pobierz
  • Odpowiedz