Aktywne Wpisy

jmuhha +1
Sa jakies zalety bycia w związkach? ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Jagoo +26
Kolejne dwa UV deco skończone. Mam już cztery gotowe prace. Jutro zaczynam mój największy projekt, gdyż moje płachty są długości mojej kuchni. Na pierwszą płachtę mam pomysł, żeby namalować gołą babę bez głowy z oczami w sutkach i grzybami w cipce. Mój plan jest taki, żeby zrobić takie deco jakich zazwyczaj nie ma na imprezach psytrace. Trochę się śmieje że będę dawcą bad tripów na festiwalach. Dodatkowym smaczkiem jest to, że maluje

źródło: temp_file6256073990448366363
Pobierz
moto w jakichs 70% do miasta (wojewódzkie, o ile to ma znaczenie pod kątem korków i wymiarów) a reszta to jakieś trasy (jakies 300km nad morze, ale tez fajnie na drugi koniec europy pojechac)
chcialbym moto nowe, ewentualnie roczne-dwuletnie - dlaczego? bo przekonalem sie jak to fajnie miec nowy sprzęt w przypadku samochodu, gdzie nie martwie sie o to, ze padnie mi jakas część z wieku (no chyba, ze jakas wada fabryczna xD) + po prostu wole cos nowszego
póki co, gdzies tam myslalem nad:
mt07 - wydaje mi sie zbyt narowisty na pierwsze moto + raczej średnio w trase, ale do miasta mega
benelli 702 - wszystko spoko, ale nie wiem, czy nie bedzie zbyt duzy do miasta + wydaje sie taki "futurystyczny" (?)
i kilka innych chinczykow (qjmotor/cfmoto), aczkolwiek sam nie wiem co o tym myslec - fajnie, bo nowy sprzet i tanszy od czegos "europejskiego", z drugiej strony, to chyba roznie z serwisem (benelli jest obslugiwany przez kawasaki? nie wiem jak za granica)
macie cos ciekawego do zaproponowania? dodam, ze 178cm wzrostu, takze fajnie, zebym sięgał nogami do ziemi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motocykle
https://www.otomoto.pl/motocykle-i-quady/oferta/suzuki-gsx-suzuki-gsx-ID6He1of.html
Jak szukasz czegoś klasycznego i tak sprawdzonego, że aż przestarzałego to SV650 jest za
@Shuwaks: kurde, mega mi się podoba. I z tego co widzę, to nadałby się też na trochę taki turystyczny, bo te siedzisko z tyłu dość duże (jak na tej klasy motocykl). NX750 też fajny, z650 ma ten sam problem co propozycje wyżej - chyba nie nada się na turystyke dla dwóch osób (chociaz częściej będę sam śmigał) :/ zapomnialem o tym napisać na początku
Jeśli chcesz robić długie trasy - do Hiszpanii jest 2,5k km, czyli licząc że chcecie coś po drodze pozwiedzać to przez 2 tygodnie jesteś w tranzycie, albo tydzień robiąc po 700 km
Komentarz usunięty przez autora
https://youtu.be/7Rg2EgNLlQg
(Szczęśliwie mój Svartpilen 401 jest jeszcze zrobiony w Austrii). Wróciłem po dłuższej przerwie i w sumie sam chciałem coś większego, ale muszę powiedzieć bardzo zadowolony jestem z tej zabawki. To ona zmieniła mi optykę na kwestię mocy w sumie.
@methanexx: pierwszy dzień na wykopie? Po to piszę, żeby feedback dostać, nie pisząc pod nazwiskiem. Nie ma lepszego sposobu na zderzanie poglądów z poglądami innych, jak dyskusja w Internecie ¯\(ツ)/¯ Inna sprawa, czy warto w cokolwiek wierzyć, ale jest niedziela. Która część mojego wpisu była dla Ciebie najbardziej bajkowa? Z tym sportem małym zapewne?
Moje pierwsze moto, tez troche szukalem - poleca po prostu pojezdzic po salonach i brac na jazdy testowe co maja.