Wpis z mikrobloga

Mireczki z #wroclaw jesteście w stanie polecić jakąś restaurację na romantyczną kolację z różową? Budżet tak do 1000 PLN

Fajnie jakby był po prostu super klimat, niestety nie znam gastronomii we wrocku:x
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@cl_master zależy co dla Ciebie znaczy fajny klimat. Mi się bardzo podobało w Ida Kuchnia i Wino. Dla mnie tam jest idealna restauracja na fancy randkę, jedzenie przepyszne, ceny znośne choć z górnej półki ale widzę budżet to masz i na La Maddalenę, też obczaj sobie. Ale dla mnie tam było zbyt ą ę
  • Odpowiedz
  • 0
@yodamaster @czarny_matt94 @kyloe @Sojer byliśmy w Martim ostatecznie. Zostawiłem łącznie 768 złotych doliczając stówkę kelnerowi. Postarał się chłop z doborem win pod nasze jedzonko i ogólnie zrobił dobre wrażenie.

Menu stricte portugalskie. Zjedliśmy makaron z krewetkami - smaczne ale nie rozwaliło mi to kubków smakowych. Do tego wziąłem deskę serów iberyjskich i łącznie jakieś 8 lampek wina. (4 białe, 4 czerwone). Sery + czerwone wino które dobrał kelner
  • Odpowiedz
@cl_master Byłem kiedyś w Martim i nie wybieram się ponownie, w tamtej okolicy najlepsza restauracja to Między Mostami, OK Wine Bar tez jest spoko
  • Odpowiedz