Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@asd1asd: Najpierw był mały, a kasę zrobił pomimo wzrostu. Taki przykład. Kaczyński, Budka, ogólnie jest masa polityków, idź w politykę.
  • Odpowiedz
@haosik: @Dueil_angoisseus: gunwo prawda. Jak dorabiałem na magazynie raz, to był taki z metra cięty huop, co to pod najniższe półki wchodził bez schylania się i wszystko wyciągał. Jak próbowałem dotrzymać mu kroku, to na następny dzień moje plecy stwierdziły, że muszę uznać "wyższość" kolegi.
O, jeszcze miałem stolarza niskiego, to wszystko mógł układać i skręcać z wyprostowanych pleców elegancko.

Po prostu nie nadajemy się do tych samych
  • Odpowiedz
@wuadek

Hormony już są wszędzie, tylko niepodawane bezpośrednio, patrząc na młodsze pokolenie jak wyrosło i że kobiety coraz wyższych partnerów wybierają, to jeżeli się to nie zatrzyma, to może i dobijemy to 190cm średniej w przyszłości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
asd1asd: Najpierw był mały, a kasę zrobił pomimo wzrostu. Taki przykład. Kaczyński, Budka, ogólnie jest masa polityków, idź w politykę

@wuadek: Messi był fenomenem od dziecka, więc cała wioska pomagała mu w karierze od początku. Zresztą to jest stary rocznik - dzisiaj nie ma już miejsca dla takich niskich piłkarzy.

Kaczyński - warszawski banan, bez pleców ojca byłby typowym przegrywem.
  • Odpowiedz
Messi

@wuadek: również Al Pacino, TE Lawrence, Artur Barciś, Charlie Chaplin
Jako wisienkę na torcie dodam wzmiankę o Pepinie Krótkim ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Miał dziewiętnaścioro dzieci: dziesięcioro z czterech małżeństw oraz dziewięcioro nieślubnych.

a także dodam zdjęcie Toma Cruise'a z partnerką.
Assailant - >Messi

@wuadek: również Al Pacino, TE Lawrence, Artur Barciś, Charlie Ch...

źródło: 1000019809

Pobierz
  • Odpowiedz