@andrejduda: Grubas na samym wstΔpie: "Nie bΔdΔ pytaΕ pana o to, o co pytali inni" XD A wiΔc ani sΕowa o Putinie. Ator ma w ogΓ³le po tej aferze wizerunkowej, bardzo duΕΌo, podejrzanie duΕΌo, przychylnych komentarzy. Druga rzecz: zobaczcie ok. 4 minuty jakΔ WoΕΊniak ma minΔ, gdy Maciak mΓ³wi o propagandowych tubach innych krajΓ³w w PL XDDDD
@andrejduda: ten wywiad jest dowodem, ΕΌe Stanowskiemu wystarczyΕo daΔ mΓ³wiΔ Maciakowi, by sie oΕmieszyΕ zamiast robiΔ szopkΔ i w ostatecznym rachunku samemu siΔ oΕmieszyΕ
@Counter-Cz3si0 czy ja wiem czy siΔ oΕmieszyΕ, przez taki ruch, duΕΌo ludzi o Stanowiskom mΓ³wi, a to pewnie zaprocentuje w przyszΕoΕci w wysiedleniach jego kanaΕu. W dΕuΕΌszej perspektywie Stanowski moΕΌe zyskaΔ takim ruchem.
Powiem tak, ΕΌe narΓ³d wspaniaΕy, lecz wΕadza to k...
Cool story: 1. Babka wjechaΕa w rΓ³w. 2. Od razu samochody siΔ zatrzymaΕy, by jej pomΓ³c. 3. Wszyscy ΕΌyjΔ , wiΔc od razu faceci zaczΔli myΕleΔ, jak wydostaΔ samochΓ³d z rowu.
No to juΕΌ oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas moΕΌe pomyΕleΔ na zmianΔ nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiΕa nogΔ na pΕycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
ΕΊrΓ³dΕo: IMG_2949
PobierzΕΊrΓ³dΕo: ZdjΔcie z biblioteki
Pobierz@oink_oink: Znaki diakrytyczne oraz interpunkcja sΔ poza twoimi moΕΌliwoΕciami umysΕowymi?
I jeszcze coΕ...
ΕΊrΓ³dΕo: interpunkcja_spacja
Pobierz