@wmw987 "prawdopodobnie w tej sprawie zatrzymane sa trzy osoby " może wykopki by sie wstrzymali z osądami az przestanie się używać słowa prawdopodobnie bo juz za niewinność nie jednego posadzili
@szynszyla2018 Widziałem ale nie chciałem tu tego wrzucać. Ogólnie to skandal, że takie profile latają a meta nic z tym nie robi. Jednak to nie usprawiedliwia tego co zrobił.
@WMPP: profil na instagramie do hejtowania chłopaka który zabił dziewczynę w Mławie i uciekł do Grecji. Profil założono przed morderstwem. Nic nie usprawiedliwi tego chłopaka ale skandalem jest, że na portalach cukierśmiecia takich profili są tysiące i oni huja z tym robią.
@Ulic_Qel_Droma Tak Ci tylko odpowiem, że c---a mu zrobią za to co napisał był pod wpływem emocji i się spokój ie wybroni w razie czego nawet jakby doszło do jakiejś rozprawy sądowej.
Swoją drogą typ to też niezły agent. Z tego co wiem jest z rocznika 2008, przerobił większość podstawówek w tym mieście bo go wyrzucali albo przenosili z powodu stwarzania problemów. Jak miał iść do średniej to w jednym liceum które było obok jego starej szkoły to dyrektor ktory go kojarzył to
@wmw987: przecież do niczego takiego w żadnych zakładach karnych nie dojdzie, współwięźniowie nie będą nawet znali prawdziwej historii za co oni siedza, a wujas jak typowy wujas p------i głupoty
kiedyś oglądałam gallileo i tam było powiedziane że antyperspirant działa najlepiej kiedy jest nałożony pod pachy chwilę po prysznicu także jeżeli nie chcecie śmierdzieć tego lata jak cebula i stare skarpety to spróbujcie tego protipa od gallileo i cioci fsfdjf
#mlawa #mazowieckie #polska #policja #morderstwo #zaginieni
źródło: temp_file4677047973348597303
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Mam nadzieję że coś podobnego ich spotka
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: temp_file3904232167598352780
Pobierz@Ulic_Qel_Droma:
XD czemu to zawsze okazuje się debil pijący wodę z kibla, który jak zawsze "garuje za niewinność"
poniżej wklejam to co w innym wpisie wrzucił jakiś wykopek na temat tego chłopaka