Wpis z mikrobloga

#komputery Witam, zamowilem sobie z allegro, zestaw komputer gamingowy.Po podlaczeniu go i wejsciu w moj komputer, wyskakuje mi, ze mam jedynie dysk C do dyspozycji i grajac w gry bardzo szybko skonczy mi sie pamiec.Ma ktos jakis pomysl, czy musze dokupic dysk, czy w ustawieniach wystarczy cos pogrzebac? dodam ze jestem zielony, prosze o pomoc.
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cyfra1999: Heh to jest twoje najmniejsze zmartwienie bo w zarządzaniu dyskami możesz sobie utworzyć ich ile chcesz, pytanie tylko czy faktycznie dysk ma taką pojemność jak deklaruje sprzedawca.
  • Odpowiedz
  • 0
@beer_man: dodam rowniez ze na starym komputerze zostalo mi od groma miejsca na dysku d, jest mozliwosc podlaczenia starego dysku do mojego nowego kompa, czy jest to dosc skomplikowana sprawa i lepiej sie za to nie brac, zeby czegos nie uszkodzic?
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: Ale to jest problem, że nikt się za takich sprzedawców nie bierze, a nieświadomi ludzie kupią, bo nie da się znać na wszystkim (°°
Dla mnie to jest porównywalne do wciskania garów emerytom
  • Odpowiedz
@beer_man tu chyba i tak przynajmniej da się pograć przez kilka lat. Ale to zasługa ceny. Ciężko za 4kola złożyć kompa który się do niczego nie nada ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale te światełka, "gratisowe" klawiatury i słuchawki to wiadomo że golenie nieswiadomych na hajs
  • Odpowiedz
@Cyfra1999: Witam serdecznie.

W tej specyfikacji technicznej na stronie tego zestawu allegro jest napisane, że dysk ma pojemność 1 TB.

Czy u ciebie faktycznie jest taka pojemność lub w przybliżeniu 1000 GB.
Może jakieś 950
  • Odpowiedz