Aktywne Wpisy

Patus_z_bloku +226
Od dwóch lat staraliśmy się o dziecko - okazało się, że mam niewyjaśnioną azoospermie. Po biopsji jąder dowiedziałem się, że to aplazja komórek germinalnych. Testosteron w normie, zero objawów, ale nie na komórek, które tworzą spermę.
No i się zaczęło, szukanie dawcy, hormony itp.
Krew zalewa jak widzę patologię, z piątym dzieckiem w wieku 25 lat.
Życzcie, żeby się w coś udało w 2026.
No i się zaczęło, szukanie dawcy, hormony itp.
Krew zalewa jak widzę patologię, z piątym dzieckiem w wieku 25 lat.
Życzcie, żeby się w coś udało w 2026.

mariusz5891 +2
Mircy jaka alternatywa dla #biedronka? Najbliżej domu mam właśnie ten sklep ale tam zawsze zapchany parking, tłumy ludzi, palety w alejkach i te ich skomplikowane systemy naliczania promocji... Od razu mówię że nie interesują mnie żadne #auchan #kaufland gdzie trzeba przejść kilometry żeby każdą alejkę odhaczyć. Mieszkam na obrzeżach #lodz i mogę na luzie dojechać do okolicznych miejscowosci więc konkurencja jest spora. A
Jaka alternatywa dla biedronki?
- Dino 40.4% (247)
- Aldi 23.4% (143)
- Netto 12.8% (78)
- Stokrotka 7.0% (43)
- Polomarket 5.4% (33)
- Intermarche 11.0% (67)

![Superlutownica czyli cztery sposoby na transformatorówkę [TOWARY MODNE 300]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/20a38fca22eeb0baf2133a75c9193117bf54dc01357a5f1cba95df35eec7304a,q80.jpg)

źródło: temp_file5543653650226727539
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Czasem jest problem jak poszedłem za nią odebrać awizo, mówię że jestem mężem
-a ma Pan dowód?
No mam, z innym nazwiskiem xD
A dzisiaj nie bierze się ślubu na całe życie tylko "zobaczymy jak będzie" bo kobiety boją się odpowiedzialności.
Inna sprawa oczywiście jak ktoś ma "znaczące" nazwisko np. jakąś rodzina prawnicza od 100 lat parająca się tym zawodem.
Ale stawiam, że Halinka czy Angelika
@dr-proktor: nie, bo dyplomy, PWZ-ty, świadectwa pracy, pierdylion dokumentów.
Chłopka z 1890 roku to nazwisko miała bardziej dla dekoracji i może ze trzy dokumenty gdzie ono było wpisane, korporatka z 2025 ma ich pewnie kilkadziesiąt.
Jedyne odstępstwo od tego jakie widzę to rzeczywiście zawód poważania społecznego typu żona będąca lekarką lub prawniczką, gdzie wyrobiona renoma nazwiska może mieć tutaj szczególną wagę.
Dziwnym trafem wszystkie kobiety, które znam i zostawiły swoje
@Critic No cóż, to była ich wspólna decyzja ( ͡º ͜ʖ͡º)