Aktywne Wpisy

witajswiecie +90
No i w końcu pierwsza noc na swoim.
Co prawda po finansowej czarnej dziurze z jaką się to wiązało zabrakło już pieniędzy na łóżko, ale i tak jest zajebiście.
#chwalesie
Co prawda po finansowej czarnej dziurze z jaką się to wiązało zabrakło już pieniędzy na łóżko, ale i tak jest zajebiście.
#chwalesie

źródło: temp_file3350298202040208276
Pobierz
Lolenson1888 +76
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
źródło: temp_file5543653650226727539
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Czasem jest problem jak poszedłem za nią odebrać awizo, mówię że jestem mężem
-a ma Pan dowód?
No mam, z innym nazwiskiem xD
A dzisiaj nie bierze się ślubu na całe życie tylko "zobaczymy jak będzie" bo kobiety boją się odpowiedzialności.
Inna sprawa oczywiście jak ktoś ma "znaczące" nazwisko np. jakąś rodzina prawnicza od 100 lat parająca się tym zawodem.
Ale stawiam, że Halinka czy Angelika
To wtedy już nie nazywamy znakowaniem bydła? ( ͡º ͜ʖ͡º). Hipokryzja mocno.
@deeprest: oczywiście że tak xD
Osobiście znam parkę, która planowala ślub, ale jak doszło do tematu o nazwisko to zerwali zaręczyny, bo typ okropnie nalegał, żeby typiara przyjęła jego nazwisko. Jak nie przyjmie to tak jakby go nie kochała
Super związek xD Całe szczęście typiara go rzuciła, a typa musiałem wypi3rdolić ze znajomych na fb, bo zaczął wrzucać
@PanZuo: Incelska projekcja, która - nawet jakby przyjąć ją za prawdę - nic nie wnosi do dyskusji.
@dr-proktor: nie, bo dyplomy, PWZ-ty, świadectwa pracy, pierdylion dokumentów.
Chłopka z 1890 roku to nazwisko miała bardziej dla dekoracji i może ze trzy dokumenty gdzie ono było wpisane, korporatka z 2025 ma ich pewnie kilkadziesiąt.
Jedyne odstępstwo od tego jakie widzę to rzeczywiście zawód poważania społecznego typu żona będąca lekarką lub prawniczką, gdzie wyrobiona renoma nazwiska może mieć tutaj szczególną wagę.
Dziwnym trafem wszystkie kobiety, które znam i zostawiły swoje
@Critic No cóż, to była ich wspólna decyzja ( ͡º ͜ʖ͡º)