Wpis z mikrobloga

@userinshade też szukam er6, wersja f też mi się podoba. W sobotę zdałem prawko za pierwszym a dalej moto w fajnym stanie nie znalazłem. Tak czytam i oglądam i ta kawa wydaje się idealna na początek. Wkurzają mnie Twoje posty haha. Zazdroszczę
  • Odpowiedz
@userinshade max 14k chce wydać, bo pierwsze moto i nie będzie z cyklu spełniania marzeń sprzętowych tylko raczej nauki. W tej cenie pewnie 2 generacja wpadnie. Tak jak piszesz same plusy też słyszałem na temat kawy. No i wygląda kozacko moim zdaniem. Mt 07 to plan na przyszłość jak już będę chciał wydać trochę więcej na moto.
  • Odpowiedz
  • 1
@luke4539 za 14 luźno znajdziesz, no i szukaj wersji z abs (ja mam bez) 1gen idzie znaleźć, 2gen w większości już mają, ale w tej cenie spokojnie znajdziesz. F też spoko, owiewki robią robotę ( ͡º ͜ʖ͡º) jak znajdziesz F w tej cenie to bierz
  • Odpowiedz
W tej cenie pewnie 2 generacja wpadnie.

@luke4539:

za 14 luźno znajdziesz

@userinshade: Czasem lepiej wziąć pierwszą generację, ale na przykład salon polska, d------a sztuka z pewnymi papierami i realnym, potwierdzonym przebiegiem, niż na silę generacja wyzej. Rożnica w kasie zostaje na dodatki i serwis startowy.
  • Odpowiedz
  • 1
@Zielony34 no to pewnie. Jakby znalazł w podobej cenie 1gen z abs, dobry stan, salon Pl to brać i się nie zastanawiać. Aż tak dużej różnicy 1 a czy 2/3gen nie ma. Znaczy 3gen to już kocur, ale 1 i 2 to dosłownie estetyka i drobne usprawnienia konstrukcyjne. Ostatnio za 14k widziałem 2gen ze znikomym nalotem, salon PL, sztuka jak nowa
  • Odpowiedz