Aktywne Wpisy

AgentGRU +108
Chłopczyku, szykuj się na pozew (napisany Comic Sansem, śmiechu warte)
#sebcel
#sebcel
źródło: 1000008965
Pobierz
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"

Mam wrażenie, że w tych miejscach najbliżej to już wszędzie byłam i chyba trzeba się gdzieś dalej wybrać.
1. Pustynia Błędowska
2. Zamek Ogrodzieniec
2. Puszcza Dulowska i zamek Tenczyn w Rudnie
3. Myślenickie Zarabie, góra Chełm i schronisko Kudłacze
4. Park Gródek i Arboretum w Jaworznie
5. Niepołomice zamek
6. Ojcowski Park Narodowy
7. Park Śląski w Chorzowie
9. Podkrakowskie dolinki
#krakow #podroze #pytanie
Ewentualnie zamek w Dobczycach
- Góra Żar koło Żywca, można polatać paralotnią;
- Chodnik korunami stromov Bachledka + można podjechać do Starego Smokovca i stamtąd jest łatwy szlak na Hrebienok (można też wjechać lanovką);
- Lanckorona, ale to bardziej na ciasto i kawę w niedzielne popołudnie, ruiny zamku są chyba zamknięte do zwiedzania obecnie;
- Niepołomickie Błonia i
Zrób sobie wycieczkę wzdłuż A4 na wschód:
- Bochnia (kopalnia, miasto - 35 km 0:30),
- Tarnów (miasto - 75 km 0:45),
- Rzeszów (miasto - 160
Polecam południe, jest masa fajnych miejscowości i atrakcji (niekoniecznie w samych górach). Cały obszar między Krakowem i Nowym Targiem. No i sam Beskid, też się dużo nałaziłem.
@Honnessy: byłem ostatnio, fajne miejsce ale wcale nie ma piesków.
źródło: c580dfa9d5cc52dd08632b7a1bafe7315f11bb70ea28cb1709ca7233f58d594b
Pobierz@Aerwin: @donalejd to też bardzo polecam. Fajny spacer po lesie, a na górze widoki pic rel. Przy okazji można zwiedzić Limanową (zapiekanki top). No i same góry w okolicy też ale to większy "spacer", właśnie Mogielica czy Modyń (góra zakochanych). Z Limanowej można też szybko podjechać do Starego Sącza, też
Inne - Gliwice (kolejkowo, palmiarnia)