@Piotrek7231: -no, -yhmy, -ano, -ciekawe (używane jak ktoś sypie "nieszkodliwymi" informacjami, wtedy wystarczy na koniec wypowiedzi pochwalić), -pewnie masz rację (używam jak ktoś mówi co uważa na jakiś mało istotny temat, wtedy można się wyłączyć i na koniec wypowiedzi rzucić
@stary_jaca: gorzej jak to bliska osoba i wyczai po pewnym czasie, że tak naprawdę nie słuchasz i zaczyna się sprawdzanie: "co właśnie powiedziałam?", więc jestem bardziej elastyczny w odpowiedziach xD
@N4lesnik: dlatego ja używam naprzemiennie z "wiem o czym mówisz" ( ͡°͜ʖ͡°) a tak naprawdę każda różowa wie że ich nie słuchamy a one swoje muszą powiedzieć, tak działa świat.
Każdy ma jakieś swoje odzywki i taktyki wyłączenia się z rozmowy.
@N4lesnik: raczej monologu xD No ale to też jakaś forma uprzejmości- druga osoba szczęśliwa, że przekazała ci garść bezcennych informacji, ty jesteś poinformowany xD
@Piotrek7231: "o kurcze" "ciekawe" "ale historia" "i co ty na to" "albo słuchaj tego" "co się dzieje z tym światem" "a wiesz co" "a słyszałeś" Nigdy nie słucham ludzi (⌐͡■͜ʖ͡■)
źródło: 493407420_1090388286461740_3984127858262314990_n
Pobierz-no,
-yhmy,
-ano,
-ciekawe (używane jak ktoś sypie "nieszkodliwymi" informacjami, wtedy wystarczy na koniec wypowiedzi pochwalić),
-pewnie masz rację (używam jak ktoś mówi co uważa na jakiś mało istotny temat, wtedy można się wyłączyć i na koniec wypowiedzi rzucić
"co właśnie powiedziałam?", więc jestem bardziej elastyczny w odpowiedziach xD
I kaplica ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciężko wyczuć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@N4lesnik: raczej monologu xD
No ale to też jakaś forma uprzejmości- druga osoba szczęśliwa, że przekazała ci garść bezcennych informacji, ty jesteś poinformowany xD
Nigdy nie słucham ludzi (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@stary_jaca: To kalka z „exactly”.
-Nasi znowu zj*bali na euro
- hm, ciężko powiedzieć
-xd