Aktywne Wpisy

MonazoPL +111
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
vieniasn +95
lodówki z wifi no ludzie kochani czego korpo nie wymyśli byle sojaków naciągnąć

W strukturze przychodów XTB największy udział miały instrumenty CFD oparte na indeksach, które odpowiadały za 52,3 proc. przychodów. Największy wkład miały kontrakty na niemiecki indeks DAX oraz amerykańskie US 100 i US 500.
https://www.stockwatch.pl/wiadomosci/xtb-z-rekordowymi-przychodami-w-i-kwartale-2025-roku-przy-rosnacych-kosztach-dzialalnosci,akcje,347995
#gielda #xtb #meczennicyxtb
Wszyscy widzą tylko tradycyjną konkurencję.
@ossprime: Zgadzam się z tym argumentem i to najlepszy cope w razie wejścia hood. W razie ich wejścia produkt xtb się jednak nie obroni, takie moje zdanie.
@DJ007: Odnosiłem się do tego. Hood też musiałby wydać kupę siana na marketing. Z XTB korzystają już Janusze, a o Robinhood w PL słyszała garstka pasjonatów. Ebay był za to znaną wszystkim marką, a i tak nie dał rady spenetrować polskiego rynku e-commerce.
@DJ007: i w czym on będzie lepszy niż XTB?
źródło: temp_file5776884814098380148
Pobierz@ossprime: Czas pokaże, na razie jeszcze nie weszli. Zwolennicy uważają, że xtb wygra, ja uważam, że nie bo nadal nic nie robią by zarabiać inaczej niż przez cfd.
@aeiou12345: Ja nie potrzebuje cope, bo czy xtb będzie po 80 zł czy po 800, to nie ma dla mnie znaczenia, bo spółek na giełdach jest bardzo dużo. Za to dla posiadaczy akcji ma znaczenie, więc wszyscy wyznawcy będą mówić, że jest super.
@Ghost2: To jest bardzo fajna rzecz. Lecz moja rezerwa do tego pomysłu jest spora, bo jeśli robią to oni (a kiedyś chyba już mieli), to zrobią ch.jowo i drogo.