Aktywne Wpisy

I zaczynam być modny...
źródło: 1000003753
Pobierz
roberto07 +8
No to 5 lat po operacji mam nawrót dyskopati l5s1 i pewnie czeka mnie ponowna operacja.
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
źródło: image
Pobierz

Czy byliście kiedyś stalkowani?
To nie #schizofrenia ale mam wrażenie że ktoś ukradkiem śledzi moje życie. Znaczy wiem kto. Niby przypadkowe spotkania na ulicy, jakieś dziwne profile obserwujące moje media społecznościowe, głuche telefony z zastrzeżonego by sprawdzić czy odbiorę. Czy mogę coś z tym zrobić? Nie ma żadnych gróźb ani zagrożenia, tylko zwyczajna obserwacja mojego bardzo prywatnego życia przez byłą partnerkę.
#oswiadczenie #depresja #pomocy #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: Screenshot_2025-04-29-15-48-52-18_d365b52accad0f47adbc08c16219827d
PobierzKiedyś moja kuzynka w strachu do mnie podbiegła na ulicy że jakiś facet napisał do niej żebym na siebie lepiej uważała
Sama obserwacja nie ma znamion stalkingu
Drugi raz to się przekonałem na własnej skórze. Pewna osoba próbowała zajrzeć
Włącz sobie blokadę połączeń z numerów zastrzeżonych. Wszyscy duzi operatorzy mają taką opcję.