Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +138
Dzień 1
I cyk, tak oto zaczynam swój trekking na #pacificcresttrail w ramach wypraw typu #zlomkiemprzezswiat tyle że bez złomka tym razem. Obecnie jestem w Campo na granicy meksykańsko - amerykańskiej . Mój cel to granica USA z Kanadą . Czeka mnie kilka miesięcy marszu ,przez pustynie, lasy i ośnieżone góry gdzie wejdę na wysokości ok 4009-4023 metrów ( forester pass). Przede mną ok 4300 km marszu .
I cyk, tak oto zaczynam swój trekking na #pacificcresttrail w ramach wypraw typu #zlomkiemprzezswiat tyle że bez złomka tym razem. Obecnie jestem w Campo na granicy meksykańsko - amerykańskiej . Mój cel to granica USA z Kanadą . Czeka mnie kilka miesięcy marszu ,przez pustynie, lasy i ośnieżone góry gdzie wejdę na wysokości ok 4009-4023 metrów ( forester pass). Przede mną ok 4300 km marszu .
źródło: image_picker_BE5EB367-D743-4F5B-B246-CE92923369D1-19890-000002038A766443
Pobierz
Zwiedzam +78
Przypominam jak głosowała elita wykształcona
źródło: 17781540005566284934416562150532
Pobierz

W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na gorze. Morfina mi się skończyła bo wychodząc ze szpitala dostałem tylko 3 tabletki po 5 mg. i czekam na poranek.
I teraz najlepsze: prowadzę się bardzo zdrowo, staram się regularnie ćwiczyć, po pierwszej operacji przeszedłem na wegetarianinzm (z bardzo małym dodatkiem ryb) nie pale, nie pije (czasem tylko czerwone wino) i jestem okazem zdrowia. Jednak w piątek po pracy jak byłem na zakupach przewróciła się obok mnie starsza bardzo gruba kobieta, a ja odruchowo ja podniosłem. Tak wiec w piątek lekki ból pleców a w niedziele pełne unieruchomienie.
źródło: image
Pobierz@ulegly: o ile zrozumiałem wpis, to przez starom grubom babe.
czyli nie warto pomagac. :/
@Miecz12: no własnie! gdyby sie zdrowo odżywiała, nie byłaby starom grubom babom, i OP by nie cierpiał.
;)
Więc chyba muszę zacząć na siebie uważać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
https://wykop.pl/wpis/80020071/taka-sytuacja-od-poczatku-roku-zmagalem-sie-z-ostr