Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vieniasn o jak ja Cie rozumiem Opie. Ja mam gruza za 1 k ale jest dla mnie mega ważny. De facto to moja jedyna własność materialna. Moja jedyna ostoja. Środek do wolności. Mogę w nim spać, jeść, gadać, śpiewać, jechać. Kocham gruza ʕʔ
  • Odpowiedz
@vieniasn: jak masz kasę, to kup vectrę c po lifcie i zwłaszcza w kombiaku. Części tak samo tanie, każdy naprawi, a wielkościowo dużo większe i wygodniejsze. Rdza jak w oplu w tej generacji, jak niebity to nie ma, jak malowany to wychodzi. Silniki te same (poza beną, bo v vc 1.8 to 140 koni na zmiennych fazach, ale nawet lubi lpg), a kopciuchy to samo co w każdym oplu z
  • Odpowiedz
  • 0
@ProrokFpjerdolu Zafira i Astra w kombi są super gdyby nie to że są dość drogie i stare już
ja nienawidzę zmian więc jak miałbym coś brać to jednak auto na 5-10 kolejnych lat
@vboss Vectra jest super tylko za długa do moich potrzeb
nie zaparkuje jej często nigdzie
  • Odpowiedz
@vieniasn jeśli koniecznie benzyna to zwracaj się w stronę japońców bo po 2010 to już chyba tylko oni robili bezproblemowe jednostki. A jeśli tolerujesz diesla to szukaj 1.6 hdi albo 2.0 hdi citroen/peugeot/volvo/ford. Ewentualnie renault i 2.0 dci
  • Odpowiedz