Wpis z mikrobloga

Na tagu rzadko pojawiają filmy z autami które więcej stoją niż jeżdżą. Nie jestem też fanem popsutych zawieszeń, ale:

To jedno z fajniej zrobionych aut w Polsce (pomijając negatyw). Sam środek wygląda jak milion dolarów, fotele, skóry to jak w Maybachu za milion a to tylko stary Lex.

Miałem okazje zobaczyć go na żywo z bliska, podotykać, zobaczyć środek - w zeszłym roku (zdjęcie ze starym malowaniem). Robi niesamowite wrażenie. Kawał fajnej motoryzacji

#szybkoalebezpiecznie - tag do obserwowania/czarnolistowania 🏁
(mamy już 324 obserwujących!)

203/365

#motoryzacja #samochody #ciekawostki #tuning #jdm #drift
Atreyu - Na tagu rzadko pojawiają filmy z autami które więcej stoją niż jeżdżą. Nie j...

źródło: Zrzut ekranu 2025-04-28 061925

Pobierz
Atreyu - Na tagu rzadko pojawiają filmy z autami które więcej stoją niż jeżdżą. Nie j...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie jestem też fanem popsutych zawieszeń, ale:

To jedno z fajniej zrobionych aut w Polsce

@Atreyu: boże...kara śmierci za takie bestialstwo... :/
taką furę tak spie$dolic, dramat.
ten lexus to moje marzenie, zaraz obok lochy.
  • Odpowiedz
  • 0
taką furę tak spie$dolic, dramat.

ten lexus to moje marzenie, zaraz obok lochy.

@dos_badass: sam wyrosłem z takich landar, ale auto poza negatywem, firankami (zawsze mnie to r---------a XD) i może tym żyrandolem fajnie zrobione.
  • Odpowiedz
  • 5
@Atreyu wszystko spoko do czasu kiedy nie trafisz na dziury czy chopki. Mam znajomego co zglebił trabanta i mieszka przy bieżanowskiej. Kilku lat temu tam co kilka metrów był próg i raz przyjechał na spot i mówię szacun, że przyjechałeś przez bieżanowska a on mi mówi, że jechał na około bo nie jest w stanie na żadną chopke bez strat wjechać. Kosztuje to majątek i jest niepraktyczne xd
  • Odpowiedz