Wpis z mikrobloga

@Omniscient: czas na zakupy! Zaraz nowy miesiąc.

Ja w sumie ostatnio to głównie letniaki zamiennie z allrounderami. Najczęściej bywał Aventus i Chanel AHSEE, do tego Alexandria Visionary, Alexandria L'immensite. Niestety ponad tydzień kontuzjowany i troche uziemiony w domu co sprawia, że używam mniej.
  • Odpowiedz
@Chudyy: Ciężko jest, bo nie za bardzo mam świezaczki. Tauer Orange Star, Agatho 195 a.c. (figa!), Beaute du Diable (pogrzebowy goździk), Epices Exquises... no i nieśmiało arabskie przysmaki, choć jeszcze nie do końca pora: Hind al Oud - Barari, Hind, Devotion, Al Oud; Taif al Emarat - T04, T10, Oman; ASQ Safari Extreme. Ach, i jeszcze YSL Opium Pour Homme EDT. Szypry: Mandodari, Diaghilev, Jazeel The Palace. I mój ukochany
  • Odpowiedz
@Chudyy: Tak na szybko to Eau de Cedre, La Nuit de l'homme zwykły lub Bleu Electrique, Ferragamo Black, czasem Aventus lub jakiś klon no i jeszcze kilka by się znalazło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Miauczynski_adas_adam widziałem też, że brałeś. Muszę się gdzieś przejechać przetestować. Bo cała szafka w odlewkach po 10ml, a nie mogę znaleźć mojego zapachu. Po hcivat, tobacolor i feve delicieuse nic mnie nie urzeka.
  • Odpowiedz