Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dostałem ofertę pracy na stanowisku menago w jednej z firm big4, dział wycen i modelowania i zastanawiam się czy jest tam możliwe B2B. Aktualnie mam mniej więcej 20k + bonusyw jednym z butików ale na kontrakcie. Patrząc na Uop na levelach menagerskich w big4 niezbyt mi się by to opłacało, oferują coś koło 25k + premie. Orientuje się ktoś z was czy bez żadnego tytułu wolnego zawodu można mieć B2B u nich ? #big4 #deloitte #kpmg #ey #pwc #korposwiat

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim na stanowisku menadżera zadajesz takie pytanie? Chyba pomylili się dając ci to stanowisko. Generalnie b2b nie ma dla kierowników którzy mają pod sobą ludzi. Prawo wymaga aby kierownik był na umowie o prace gdyż masz na sobie odpowiedzialność prawną za tych ludzi. Da się zakombinować aby być na b2b ale nie znam firmy która takie rzeczy robi dla stanowisk kierowniczych.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
aktywny-marzyciel-88:

umowa b2b a co kontrakt menadzerski.

@lostname: a niby czym to się różni? XDDDD kontakt managerski to jest umowa b2b jak każda inna umowa między
  • Odpowiedz