Aktywne Wpisy

Wontensso +330
Cześć, za tydzień mija równo rok po przeszczepie włosów + stopniałem o 15 kg
Oprócz przeszczepu wspomagałem/wspomagam proces: minoxidilem,finasterydem, wit. D, Biotyna, Omega3.
Nazwę kliniki podam we wiadomości prywatnej. Za reklamę mi nie płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Całość wyszła mnie ok 2800 euro z lotem i hotelem włącznie.
Powiedziano mi, że pobiorą ok 5000 graftów na 1 sesji - to dużo, ale podjąłem ryzyko. Finalnie po zabiegu
Oprócz przeszczepu wspomagałem/wspomagam proces: minoxidilem,finasterydem, wit. D, Biotyna, Omega3.
Nazwę kliniki podam we wiadomości prywatnej. Za reklamę mi nie płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Całość wyszła mnie ok 2800 euro z lotem i hotelem włącznie.
Powiedziano mi, że pobiorą ok 5000 graftów na 1 sesji - to dużo, ale podjąłem ryzyko. Finalnie po zabiegu

źródło: 11-months-after-ht-v0-8dknhouhjj3f1
Pobierz
jacekparowka +162
daily reminder jaki należy mieć stosunek do pasożytów pcimbi0rców
#pracbaza #praca #korposwiat #psiembiorcy
#pracbaza #praca #korposwiat #psiembiorcy

źródło: bf9c688f2ba8e3cd9ee6a9d6657f0fc339251b079509a0998bf3d65781accd66
Pobierz
Dostałem ofertę pracy na stanowisku menago w jednej z firm big4, dział wycen i modelowania i zastanawiam się czy jest tam możliwe B2B. Aktualnie mam mniej więcej 20k + bonusyw jednym z butików ale na kontrakcie. Patrząc na Uop na levelach menagerskich w big4 niezbyt mi się by to opłacało, oferują coś koło 25k + premie. Orientuje się ktoś z was czy bez żadnego tytułu wolnego zawodu można mieć B2B u nich ? #big4 #deloitte #kpmg #ey #pwc #korposwiat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
@lostname: a niby czym to się różni? XDDDD kontakt managerski to jest umowa b2b jak każda inna umowa między