Wpis z mikrobloga

@KapitanKam szczerze to się nie zgodzę , właśnie jak ktoś mnie bardzo źle traktował to był zawsze brzydki facet , wbrew pozorom oskarki mają więcej empatii nie wyzywają kobiet aż tak bardzo ani nie wypominają defektów
Dosłownie każdy facet w moim życiu który mnie poniżył albo źle potraktował był brzydki
Nigdy nie spotkałam oskarka który by miał potrzebę poniżać za wygląd albo robić intencjonalnie podłe rzeczy , oni co najwyżej cię
  • Odpowiedz
  • 5
@Linnior88: ja też bym źle traktował bo przez lata nagromadziło się we mnie wiele urazy i żalu po tym jak mnie traktowano. Więc to nie dziwne że ładne i wysokie osoby mają lepsze charaktery skoro dostawały tylko pozytywny odbiór społeczny
  • Odpowiedz
@KapitanKam

@Linnior88: ja też bym źle traktował bo przez lata nagromadziło się we mnie wiele urazy i żalu po tym jak mnie traktowano. Więc to nie dziwne że ładne i wysokie osoby mają lepsze charaktery skoro dostawały tylko pozytywny odbiór społeczny

To żadne tłumaczenie dla podłości , ja jestem brzydka a nikogo nie poniżam ani nie używam argumentu wyglądu przeciw komuś , tak robią tylko menty społeczne
Przeraża mnie
  • Odpowiedz