Eh pół nocy przegrałem a dalej nie ogarniam jak mam sie zabrać za Glebę xD dobrze że chociaż ogarnąłem heat towery, jutro pozbędę się ton tej j-----j zgnilizny w końcu.
Ale nadal nie ciężko mi cokolwiek stworzyć, cały czas jestem na w tym samym punkcie, nie mam pomysłu jak zorganizować belty żeby to miało ręce i nogi przez ten rozkład wszystkiego . Patrzyłem na jakies blue printy, ale wszystko ma robopoty, Chce to zrobić beltami i podajnikami. Dacie jakies tipy albo tutorial na yt jakis? Albo jakies ratio fabryk i farm, bo uj mnie strzeli jutro, a nie opuszczę pewnie choćbym przez caly dzien wyprodukował jeden potion ( ͡º͜ʖ͡º)
Jestem tam drugi raz po wczorajszym wpisie, musiałem wczytać save z wylotu, bo na Nauvis przeoczyłem jedną pęknięta rure, wysiadla mi produkcja uranu jak byłem na glebie i elektrownie stanęły a solarow i generatorów zero oczywiście ( ͡º͜ʖ͡º) #factorio
@PonuryZielarz: zrób zazębiające się kółka z transport beltów - nutrients przez wszystkie budynki (podziemne belty itd) - yumako fruit np z prawej strony - jellynut z lewej strony - kółko z jelly i yumako mash na które w/w odkładają - kółko
Ale nadal nie ciężko mi cokolwiek stworzyć, cały czas jestem na w tym samym punkcie, nie mam pomysłu jak zorganizować belty żeby to miało ręce i nogi przez ten rozkład wszystkiego . Patrzyłem na jakies blue printy, ale wszystko ma robopoty, Chce to zrobić beltami i podajnikami. Dacie jakies tipy albo tutorial na yt jakis? Albo jakies ratio fabryk i farm, bo uj mnie strzeli jutro, a nie opuszczę pewnie choćbym przez caly dzien wyprodukował jeden potion ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jestem tam drugi raz po wczorajszym wpisie, musiałem wczytać save z wylotu, bo na Nauvis przeoczyłem jedną pęknięta rure, wysiadla mi produkcja uranu jak byłem na glebie i elektrownie stanęły a solarow i generatorów zero oczywiście ( ͡º ͜ʖ͡º)
#factorio
Ale przez sen mi wpadło troche pomysłów, zaraz idę testować ( ͡º ͜ʖ͡º)
- nutrients przez wszystkie budynki (podziemne belty itd)
- yumako fruit np z prawej strony
- jellynut z lewej strony
- kółko z jelly i yumako mash na które w/w odkładają
- kółko
źródło: image
Pobierz