Aktywne Wpisy
Mireczki,
Nie znam się na motoryzacji więc pytanie. Jeżdze sobie autkiem 140KM i z tego co mi wskaźnik spalania mówi: dość oszczędne spalanie mam w okolicy prędkości 80-120 km/h między 5L i 7L. Jazda 130km/h to już spalanie 8L, a 150 km/h to 12L
Czy samochody z większą mocą np 300 koni spalają mniej przy większych prędkościach np 150km/h i więcej?
Zastanawiam się czy w ogóle są samochody, które są wciąż dość
Nie znam się na motoryzacji więc pytanie. Jeżdze sobie autkiem 140KM i z tego co mi wskaźnik spalania mówi: dość oszczędne spalanie mam w okolicy prędkości 80-120 km/h między 5L i 7L. Jazda 130km/h to już spalanie 8L, a 150 km/h to 12L
Czy samochody z większą mocą np 300 koni spalają mniej przy większych prędkościach np 150km/h i więcej?
Zastanawiam się czy w ogóle są samochody, które są wciąż dość

mickpl +279
Ależ piękna masakra XD
PILNIE POTRZEBNE DOPŁATY DO KREDYTÓW, RODZINY SOM W KROPCE
#nieruchomosci #gielda
PILNIE POTRZEBNE DOPŁATY DO KREDYTÓW, RODZINY SOM W KROPCE
#nieruchomosci #gielda

źródło: atal
Pobierz
#papiez #polityka
źródło: 1000021249
Pobierz@foooo: Nie ma żadnego, druga głowa w państwie nie może się powstrzymać od zrobienia zdjęcia telefonem podczas pogrzebu gdy jest tam pewnie co najmniej kilkuset fotografów
Chłop jednak robił tego selfika, on się naprawdę tylko do mam talent nadaje
źródło: 1000021250
PobierzKomentarz usunięty przez autora
wykopki: hipokryzja
XD
Ale nie dziwię ci się, bo rozumienie kontekstu i rozgraniczanie tekstów wewnątrz niego to zanikająca umiejętność
korzystanie ze smartfona w robocie cykają selfiki na własnego TikToka reprezentując swój kraj na międzynarodowym pogrzebie głowy własnej religii = korzystanie ze smartfona podczas zajęć w szkole
Ba postawił bym kontrowersyjną tezę że takie zachowanie u dorosłego faceta pełniącego ważną funkcję publiczną jest nawet odrobinę gorsze od zachowania 13 latka kręcącego TikToka w klasie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)