Wpis z mikrobloga

gdy jest tam pewnie co najmniej kilkuset fotografów

@Nighthuntero: Aha, czyli te kilkaset osób robiące zdjęcia i live'y z pogrzebu to dobrze, ale jak sobie inna osoba zrobi zdjęcie smartfonem to już źle i brak szacunku dla papaja? xD
Konfedero-pisowska trolownia aktywowana, widać doskonale po twoim profilu.
  • Odpowiedz
korzystaj ze smartfona w robocie cykają selfiki na własnego TikToka reprezentując swój kraj na międzynarodowym pogrzebie głowy własnej religii

@Towarzysz_Moskvin: ty weź powiedz swoim mocodawcom żeby cię poduczyli języka polskiego, bo można dostać udaru czytając te zdania z translatora.
  • Odpowiedz
@Nighthuntero: zrobienie sobie pamiątkowego zdjęcia jest dosłownie tym samym co stałe przeglądanie socjal mediów na przerwach/lekcjach, mówię ci mordo. Gwóźdź wbity w mózg, trzeba mieć wyobraźnie na poziomie rozwielitki żeby wgl coś takiego zapostować.
  • Odpowiedz
@Nighthuntero: ogólnie spoko ale nie wiem czy to jest postulat na miarę prezydenta

no ale jaki kraj takie postulaty xD

jeden obiecuje, że nie podniesie emerytur, drugi, że zakaże dzieciakom komórek
  • Odpowiedz
korzystanie ze smartfona w robocie cykają selfiki na własnego TikToka reprezentując swój kraj na międzynarodowym pogrzebie głowy własnej religii = korzystanie ze smartfona podczas zajęć w szkole

@Towarzysz_Moskvin: dosłownie wymieniłeś świadomie dwie różne rzeczy, po czym napisałeś, że twoim zdaniem te dwie różne rzeczy to ta sama rzecz. Dlatego uważam, że będzie mi ciężko znaleźć z Tobą wspólne pole do dyskusji, bo ja dwie różne rzeczy nazywam dwiema różnymi rzeczami.
  • Odpowiedz
@Nighthuntero: ale spoko, już się wyjaśnił na Xie: nie macie wstydu, wojenki polityczne na pogrzebie odprawiać, a ja tu bezdomnych przywiozłem, chlip, chlip.

Ja pierd..., nie wiem co gorsze, selfiki czy reakcja na krytykę. Czasem po prostu brak słów. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Nighthuntero: i bardzo dobrze. Mój syn jak poszedł do pierwszej klasy to po miesiącu znał wszystkie trendy YT i żargon internetowy. Do tego dochodzi hejt w sieci. Niech dzieci będę wolne od tego chociaż w czasie szkoły...
  • Odpowiedz