Aktywne Wpisy

Korowiov +3
O kurła....sobie pomyślałem, że Justyna to w moim wieku jest ( ಠ_ಠ) #rolnikszukazony Listów będzie fchuj i czuję że z tą męską energią to będą j---a jeszcze xD

cheture +10
ciekawe jak dziś wyglądaliście w koszulach, pewnie eleganccy przystojni kawalerowie z was

#pieniadze #gielda #inwestycje
Zarabiam około 16k netto miesięcznie na B2B. Co miesiąc wrzucam w giełde 3-8 k PLN, do tego w sumie opłaty wynoszą 6k miesięcznie (rata kredo hipotecznego, leasing na kompa, czynsz, prąd itp) samochodu brak (sprzedalem jak sie zepsuł) bo wdzędzie jezdze taksówkami za 10 zl (nwm co ten uber robi, ale, ciągle mam promocje minus 50% i te takxowki kosztuja tyle co autobus xD) . Na giełdzie mam około 36k PLN z czego 30k to kapitał wpłacony a 6k to bieżący zysk. Mam mieszkanie na BK2% nowe 2 km od Centrum Gdyni za które rata wynosi smieszne 2,2k PLN miesiecznie przy kwocie kredytu 500k i wkladzie wlasnym 30k. Obecnie moja sytuacja finansowa jest dobra, ale wiadomo, że w każdej chwili moze sie to zmienic. Moja pytanie brzmi, co bedzie teraz najbardziej rozsądne majątkowo, wpłacanie kazdej nadwyzki na giełde, czy zaprzestanie zeby zbudować jakas tam poduszke finansowa w gotowce / obligacjach? Osobiscie parzy mnie w ręce kasa która nie pracuje a lezy sobie na koncie i caly czas kazda nadmiarowa zlotowke chce wrzucac w gielde. Dajcie znac mirasy co robic
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord