Aktywne Wpisy

annlupin +23
a tak wgl to jakie muzyczki do żubra rano najlepiej
źródło: annlupin6654432
Pobierz
czy zdarza wam się skrobać przednią szybę od środka przy minusowych temperaturach? Obecnie w tych okolicach zera widzę sporo wilgoci/niemalze wody, a im dalej w zimę, tym będzie gorzej. Nie wiem, jak temu przeciwdziałać, skad tyle tej wilgoci. Jakieś woreczki z ryżem czy te takie pochłaniacze allegrowe nic nie dają ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#kiciochpyta #samochody
#kiciochpyta #samochody

Otóż, mój kot (1/2) od jakiegoś czasu dziwnie się zachowuje. Przez kilka godzin węszy po mieszkaniu jakby czegoś szukał będąc w transie. Kilkunastokrotnie obchodzi całe mieszkanie z nosem przy ziemi i skulonym ogonem ale nie jest wystraszony, raczej skupiony i zajęty. Agresywnie zachowuje się też w stosunku do drugiego kota, gdy ten stanie na jego drodze, bądź zbliży się przechodząc w inne miejsce, warczy na niego głębokim głosem i go przegania. Psa kompletnie ignoruje w tym czasie. Po kilku godzinach mu przechodzi i wraca do normalnego zachowania. Takie coś zdarza się spontanicznie raz na kilka tygodni, pierwszy raz taki stan zaobserwowałem kilka miesięcy temu, do dziś zdarzyło się to ze 4 lub 5 razy. Co może być przyczyną takiego zachowania?
Kot ma 11 lat, leczy się farmakologicznie na nadczynność tarczycy i nadciśnienie oraz suplementujemy B12.
#weterynaria #behawiorystyka #kot
źródło: pigzel
Pobierz@themindcrusherHS: Myszy pod podłogą. Cieszę się, że pomogłem.
Usługa teleporady 100 zł. Proszę podesłać na priv adres email na który wysłać fakturę.