Aktywne Wpisy

Medokin99 +417
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz
pablonzo +179
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Produkcja: robi niejawne głosowania, w które mogą łatwo ingerować
My, od dawien dawna: Proszę, róbcie dalej niejawne głosowania, ale tak, żebyśmy my, widzowie, mogli zobaczyć kto na kogo
źródło: 234t5u465u645
Pobierz@steamy_capybara_bath: Serio??? a ja uważam że głosowanie powinno być jawne,
mało tego powinni też puszczać określone sytuacje jak no z Karo która szła w zaparte że nie chciała Bartka ,że nie pamięta- filmik z tym jak robiła się męczennice ryczącą jaka ona biedna ,że nie chce a musi być z Adrianem,
produkcja powinna to pokazać np.na życzenie osoby która zadała to pytanie? czy osoba która zarzuca kłamstwo osobie odpowiadającej