Aktywne Wpisy

Sonny86 +965
źródło: scaled_1000024899
Pobierz
klaudia-hadalala +14
Dzisiaj sprzątałem u mamy na strychu. W rogu, za starymi nartami, stała szafa. Ta sama, którą mój ojciec przywiózł na początku lat 90. Nie ruszałem jej od lat. Pamiętałem, że skrywała skarby.
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
źródło: IMG_4156
Pobierz

I nie! 200kg lżejsze niż X5 (xD) i do tego jeszcze 8 osobowe i można całkiem sporo włożyć przy pełnym obłożeniu (co w wypadku X5 nawet wózka dla dziecka nie można xD)
Tak więc niestety mimo 2.2l diesla jestem nawet zadowolony (chociaż nie ukrywam że 3.7/3.5l benzyna to było coś w co celowałem ale te 2x więcej chodzą).
Tak czy siak póki co jest fajnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przebieg 280k i ponoć realny z car vercticala sprawdzony xD
Przetestuje z moimi dziećmi i ich dziadkami jadąc do Kutnej Hory w weekend xD
#sorekcars
#samochody #pokazauto #pieluszkowezapaleniemozgu
źródło: viano
PobierzIle dales?
Ja może i tego bym wziął bo znam auto od nowości, wiem ze przebieg pewny, bezwypadkowe i w miare serwisowane. Tylko raz że longa mi nie trzeba, dwa że nie ma drzwi po obu stronach, trzy że ta blacha taka 50/50. Niby nie jest źle ale już weszła ruda w niektore miejsca i na juz trzeba robić, a cztery że ja na diesla tak sobie.
W kazdym razie bezawaryjnosci nie musze zyczyc. Tutaj glownie zycze jak najdalej od blacharza :)
To auto jest bezużyteczne, jeździ tak sobie, jest twarde ale waga i wysoki środek ciężkości