Wpis z mikrobloga

Mirki p------o mnie bo kupiłem sobie #mercedes i od dawna pierwsze nie #bmw w rodzinie ale tak mnie 7 osobowe X5 E70 wkurzyło że stwierdziłęm że musze sprawdzić czy wszystkie +7 osobowe auta takie złe.

I nie! 200kg lżejsze niż X5 (xD) i do tego jeszcze 8 osobowe i można całkiem sporo włożyć przy pełnym obłożeniu (co w wypadku X5 nawet wózka dla dziecka nie można xD)

Tak więc niestety mimo 2.2l diesla jestem nawet zadowolony (chociaż nie ukrywam że 3.7/3.5l benzyna to było coś w co celowałem ale te 2x więcej chodzą).

Tak czy siak póki co jest fajnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przebieg 280k i ponoć realny z car vercticala sprawdzony xD

Przetestuje z moimi dziećmi i ich dziadkami jadąc do Kutnej Hory w weekend xD

#sorekcars

#samochody #pokazauto #pieluszkowezapaleniemozgu
sorek - Mirki p------o mnie bo kupiłem sobie #mercedes i od dawna pierwsze nie #bmw w...

źródło: viano

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@MercedesBenizPolska: 26k, ale tu blacha porobiona, turbina i skrzynia biegów po regeneracji niedawno. Gość mi dał rachunków na 20k zł z ostatnich dwóch lat, widać że dbał, ale jak sam mówił kupił troche sztrucla.
  • Odpowiedz
@sorek: no to piekna sztuka.

Ja może i tego bym wziął bo znam auto od nowości, wiem ze przebieg pewny, bezwypadkowe i w miare serwisowane. Tylko raz że longa mi nie trzeba, dwa że nie ma drzwi po obu stronach, trzy że ta blacha taka 50/50. Niby nie jest źle ale już weszła ruda w niektore miejsca i na juz trzeba robić, a cztery że ja na diesla tak sobie.
  • Odpowiedz
  • 0
@bagietson: wyobraź sobie, że na ostatnie siedzenia nie można nawet włożyć fotelika dziecięcego (bo się niemieści i z fotelami na maxa z przodu nie można zamknąć siedzeń by nie połamać dziecku nóg) a gdy już się zrobi tak by dzieci siedziały z przodu to się okazuje że nawet mały wózek nie zmieści się do bagażnika..

To auto jest bezużyteczne, jeździ tak sobie, jest twarde ale waga i wysoki środek ciężkości
  • Odpowiedz