My tu na luzie generujemy wpisy, a od rana do Ministerstwa Rozwoju dzwonią zaniepokojone młode rodziny i domagają się zablokowania ujawniania cen ofertowych.
@mickpl: Precz z jawnością cen. Nie chciałbym sytuacji w której dowiedziałbym się, że filper kupił rok wcześniej mieszkanie, wyremontował (zmieniając kolor ścian na nowoczesny i modny) i sprzedał mi kilkaset tysięcy drożej. Nie chce załamać się psychicznie. Stanowcze nie!
@mickpl: na luzie to byś generował wpisy jakbyś w 2019 roku kupił mieszkanie a nie bajdurzył na wykopie o nieuniknionych spadkach cen i odradzał od zakupu w tamtym momencie. Ja oczywiście zrobiłem na odwrót niż to co pisano na wykopie i w tym roku kończę spłacać hipotekę. Oczywiście doceniam twoją rolę społeczną w j-----u deweloperów ale ta jedna decyzja zaważyła o całej twojej internetowej twórczości ( ͡°͜ʖ
@Rooofie: bierzesz pod uwagę że nie każdy miał możliwość wziąć kredyt w 2019? Są młodzi ludzie którzy jeszcze wtedy chodzili do szkoły. Walka z developerami to również walka w interesie tych młodziaków, żeby mieli jakąkolwiek szansę na własne mieszkanie.
@mickpl: a tak swoją drogą to nie skończy się tak, że wszystkie ceny ofertowe to będzie powiedzmy 50000zł za metr, bo kazali coś podać to tyle podaliśmy.
No ale dla Pana, tak znakomitego klienta, w nagrodę za zdecydowanie, wybór naszego deweloperucha i w dowód zasług i uznania możemy negocjować indywidualnie i dla tego kurnika którym jest Pan szanowny zainteresowany możemy zaproponować promocyjną cenę, którą wyliczyliśmy indywidualnie na 17238zł za metr
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
#nieruchomosci
No ale dla Pana, tak znakomitego klienta, w nagrodę za zdecydowanie, wybór naszego deweloperucha i w dowód zasług i uznania możemy negocjować indywidualnie i dla tego kurnika którym jest Pan szanowny zainteresowany możemy zaproponować promocyjną cenę, którą wyliczyliśmy indywidualnie na 17238zł za metr