Aktywne Wpisy

mirvbel +127
Wykopki zawsze muszą mieć wroga.
Raz celem są p0lki, z definicji roszczeniowe, toksyczne i „tylko czekają, żeby rozwieść się po ślubie i zabrać mieszkanie”. Innym razem lewacy, prawicowcy, ukry, Julki, Oskarki, normiki, psiarze, kociarze, dzieci, rodzice, bezdzietni, kierowcy, rowerzyści, piesi. I oczywiście – Żydzi. Bo przecież jak nie wiadomo o co chodzi, to musi chodzić o nich. Stoją za wszystkim, za mediami, za TikTokiem, a pewnie nawet za tym, że dzisiaj znowu
Raz celem są p0lki, z definicji roszczeniowe, toksyczne i „tylko czekają, żeby rozwieść się po ślubie i zabrać mieszkanie”. Innym razem lewacy, prawicowcy, ukry, Julki, Oskarki, normiki, psiarze, kociarze, dzieci, rodzice, bezdzietni, kierowcy, rowerzyści, piesi. I oczywiście – Żydzi. Bo przecież jak nie wiadomo o co chodzi, to musi chodzić o nich. Stoją za wszystkim, za mediami, za TikTokiem, a pewnie nawet za tym, że dzisiaj znowu
xar32 0
#komputery #pc #pcmasterrace #informatyka
Błagam pomocy bo mnie bierze k-----a.
Złożyłem sobie komputer z części kupionych na internetach (część używane część nowe). I nie wiem czemu komputer nie odpala jak wrzucę 2 kości pamięci ! Odpala tylko jak jest jedna. Wydaje mi się że coś jest z płytą główną (nowa). Znalazłem dużo tematów na internecie odnośnie tej płyty że ma problemu z dual Chanel ale nigdzie
Błagam pomocy bo mnie bierze k-----a.
Złożyłem sobie komputer z części kupionych na internetach (część używane część nowe). I nie wiem czemu komputer nie odpala jak wrzucę 2 kości pamięci ! Odpala tylko jak jest jedna. Wydaje mi się że coś jest z płytą główną (nowa). Znalazłem dużo tematów na internecie odnośnie tej płyty że ma problemu z dual Chanel ale nigdzie

Nie warto.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Tak ocenimy to czy oplaca sie wracac na zasadzie "oplaca sie wracac?" "tak" xd
Zatem obstawiam, ze zadno z was nie ma studiow i zmienilisice polskie kolchozy na holenderskie zbieranie warzywek. Bo nie podumales aby dac odpowiednie dane wsadowe. Albo jak chociazby czy rozaptrjesz miasto wojedzowkie, czy powiatowe, jaki jezyk umiesz czy umiecie, czy celujesz w biurowa robote.
Tak moja szklana kula
Mi tez sie zyje w pyte ( ͡° ͜ʖ ͡°)
w polsce sie dobrze zyje ludziom 10-15k+ czyli wykopokom
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
warto skorzystać jak się zdecydujecie.