Specjalnie dzisiaj zerknąłem ile osób robiło commity w poniedziałek wielkanocny i niedzielę wielkanocną. Dwa ostatnie dni. U mnie w korporacji jest globalny Github dla mojego oddziału w Polsce. Naliczyłem osoby i tylko z tych dwóch ostatnich dni było to 12 różnych osób.
@Ksiega_dusz: Tylko jak masz działalność, to nikt nie ma prawa regulować Twojego czasu pracy - ani mówić ci kiedy masz pracować, ani mówić kiedy masz NIE pracować. Tak jakby z definicji. Więc te commity to może być nawet celowe zabezpieczenie w razie kontroli.
@Ksiega_dusz: i co to oznacza że wiesz jak działa b2b? Bo to co właśnie opisałeś to jest klasyczne j-----e na podatkach które śmiało można zgłosić do.pipu tzw biznesmeni jednej faktury xD
Dwa ostatnie dni.
U mnie w korporacji jest globalny Github dla mojego oddziału w Polsce. Naliczyłem osoby i tylko z tych dwóch ostatnich dni było to 12 różnych osób.
Pątnicy Scruma. Sami se szmacicie tą branżę.
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #pracbaza
@Ksiega_dusz: ???? xD a kto sie sadzi ze ktos cos robil podczas "wolnego" bo nie rozumie jak dziala kontrakt eh chryste panie