Aktywne Wpisy

nobon +172
Słowo "przedsiębiorca" jest dla mnie w Polsce synonimem słów "cwaniak", "krętacz", "oszust", "wyzyskiwacz". I nie jestem jedyny z takimi skojarzeniami. Niestety solidnie sobie rodzimi biznesmeni na taki pogląd zapracowali. Ciekawe jak to jest w krajach cywilizowanych i rozwiniętych, czy tam przedsiębiorca kojarzy się pozytywnie.
#polska #biznes #przedsiebiorczosc #przemyslenia
#polska #biznes #przedsiebiorczosc #przemyslenia

Linnior88 +88
W tym roku przez wiochę moich rodziców znowu będzie szła pielgrzymka warszawska będą mi znowu obsikiwac płot i tuje
Albo załatwiać się pod oknem jakby nie można było poprosić o wejście do toalietki, jest tam odświeżacz o zapachu lasu oraz papier marki Regina to tra dupę w ta trawę
Nawet kostkę do kibla nowa założę ale nie chodźcie mi pod dom gdzie ja widzę wasze gole przydatki
TAK WIDAC WAS ZWIERZAKI
#
Albo załatwiać się pod oknem jakby nie można było poprosić o wejście do toalietki, jest tam odświeżacz o zapachu lasu oraz papier marki Regina to tra dupę w ta trawę
Nawet kostkę do kibla nowa założę ale nie chodźcie mi pod dom gdzie ja widzę wasze gole przydatki
TAK WIDAC WAS ZWIERZAKI
#
źródło: 1000021087
Pobierzźródło: 1000021088
PobierzZależy, na ile to na poważnie, a na ile jako ironía na p0lki
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: 1-Gold
Pobierz@ZdzislawRotterdam: wyczuwam nutkę zazdrości, pewnie jeździsz przerdzewiałą Kią
@winsxspl: Nie widziałeś nigdy żartów na temat logo Renault?
@ZdzislawRotterdam: on też lubi nagrywać filmiki z hejterami, możesz pojechać i mu to powiedzieć i będzie fajny materiał żeby się pośmiać na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image
Pobierz