Aktywne Wpisy

dudi-dudi +349

źródło: temp_file1626108576032173446
Pobierz
Podoba mi sie taka jedna kasjerka z Dino troche grubsza ale ja akceptuje duży rozmiar xd wczoraj spojrzelismy sobie głęboko w oczy i tak wlosy poprawiała... przez noc myslalem jak sie kochamy xD nawet se sklepac nie mogłem bo w delegacji jestem, ludzie to zwierzęta xDDD zagadał bym do niej po robocie gdyby tylko nie te j----e kolejki...
Pytanie do różowych pasków:
Jakim samochodem chłop musi jeździć żeby nie być traktowany jak żywe g---o?
Co drugi profil na portalach randkowych ma "wycieczki samochodowe/jeżdżenie samochodem bez celu/podróże" itp. Wątpię, że pisząc takie rzeczy mają przed oczami wizję podróżowania w Fiacie Seicento 1.1L z 1999 roku.
Ile muszę wydać na samochód żeby nie zostać skreślonym z automatu przez różową?
Nie piszcie tylko, że to nie ma znaczenia bo ma bardzo duże znaczenie. Wszystkie chcą gdzieś jeździć, a nie mogą pokazać się w byle czym.
#rozowepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Gdyby cię chciała, to sama by cię woziła (znam taki przypadek).
Rzuć jakąkolwiek generalizację na temat kobiet.
ALE JA TAKA NIE JESTEM!
Gratulacje, udzieliłaś bezużytecznej odpowiedzi jak większość kobiet.
@mirko_anonim: BMW 750 w kredycie (rata 80% pensji) liczy się?
1/10 bo odpisałem
Masz rację w sensie, że pozerstwo i obnoszenie się z kasą jest jak męski makijaż dla tępych lasek, ale tak naprawdę chociaż trochę rozgarnięta kobieta ocenia, czy masz warunki i cechy potrzebne do pozyskiwania zasobów.
Skróty myślowe działają — tak, jak makijaż działa na mężczyzn —
@mirko_anonim: To po co w ogóle pytasz, skoro masz takie zdanie o kobietach?
BYŁY narzeczony. Przypadek? Nie
@mirko_anonim: tu masz odpowiedz dlaczego masz problemy z kobietami i zadna kwota na samochod o ktora pytales nie
@Krolowa_Nauk: byly takie badania naukowe, o tym, ze ludzie w 99% wchodza do internetu, zadaja pytania, ale tak naprawde przyszli tylko utwierdzic sie w swoich zalozeniach i tunelowo czytaja
@choochoomotherfucker
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: oczywiscie ze sie da i wiekszosc lasek sie zlapie na to, bo sie kompletnie nie zna
@mirko_anonim: Mam takie samo zdanie jak Kitku_Karola, której OP później odpisał w głupi sposób, więc po co cokolwiek pisać?