Aktywne Wpisy

annlupin +12
śpicie jusz
źródło: annlupin45678
Pobierz
Umeraczyk +15
Ale p------a akcja przed chwilą, obsrałem zbroje nieźle xD
Idę se chodnikiem ulicą z pracy i trzech chłopa idzie przedemną, jeden zerknął przez ramię, gwizdnął i stanęli pod ścianą kamienicy, żadnej bramy tam nie było.
Wyciągają fajki bez patrzenia na nie i bacznie mi się przyglądają jak ich mijam no aż mrużąc oczy. Ja na nich tak lekko zerkam, szybka analiza sytuacji.
Dwa szczypiory, dresiki drobne może 70kg w ubraniu i 180cm w
Idę se chodnikiem ulicą z pracy i trzech chłopa idzie przedemną, jeden zerknął przez ramię, gwizdnął i stanęli pod ścianą kamienicy, żadnej bramy tam nie było.
Wyciągają fajki bez patrzenia na nie i bacznie mi się przyglądają jak ich mijam no aż mrużąc oczy. Ja na nich tak lekko zerkam, szybka analiza sytuacji.
Dwa szczypiory, dresiki drobne może 70kg w ubraniu i 180cm w
źródło: temp_file3489336488027306695
Pobierz

Gdyby cię chciała, to sama by cię woziła (znam taki przypadek).
Rzuć jakąkolwiek generalizację na temat kobiet.
ALE JA TAKA NIE JESTEM!
Gratulacje, udzieliłaś bezużytecznej odpowiedzi jak większość kobiet.
@mirko_anonim: BMW 750 w kredycie (rata 80% pensji) liczy się?
1/10 bo odpisałem
Masz rację w sensie, że pozerstwo i obnoszenie się z kasą jest jak męski makijaż dla tępych lasek, ale tak naprawdę chociaż trochę rozgarnięta kobieta ocenia, czy masz warunki i cechy potrzebne do pozyskiwania zasobów.
Skróty myślowe działają — tak, jak makijaż działa na mężczyzn —
@mirko_anonim: To po co w ogóle pytasz, skoro masz takie zdanie o kobietach?
BYŁY narzeczony. Przypadek? Nie
@mirko_anonim: tu masz odpowiedz dlaczego masz problemy z kobietami i zadna kwota na samochod o ktora pytales nie
@Krolowa_Nauk: byly takie badania naukowe, o tym, ze ludzie w 99% wchodza do internetu, zadaja pytania, ale tak naprawde przyszli tylko utwierdzic sie w swoich zalozeniach i tunelowo czytaja
@choochoomotherfucker
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: oczywiscie ze sie da i wiekszosc lasek sie zlapie na to, bo sie kompletnie nie zna
@mirko_anonim: Mam takie samo zdanie jak Kitku_Karola, której OP później odpisał w głupi sposób, więc po co cokolwiek pisać?