Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pytanie do różowych pasków:
Jakim samochodem chłop musi jeździć żeby nie być traktowany jak żywe g---o?
Co drugi profil na portalach randkowych ma "wycieczki samochodowe/jeżdżenie samochodem bez celu/podróże" itp. Wątpię, że pisząc takie rzeczy mają przed oczami wizję podróżowania w Fiacie Seicento 1.1L z 1999 roku.
Ile muszę wydać na samochód żeby nie zostać skreślonym z automatu przez różową?
Nie piszcie tylko, że to nie ma znaczenia bo ma bardzo duże znaczenie. Wszystkie chcą gdzieś jeździć, a nie mogą pokazać się w byle czym.

#rozowepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow #pytanie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim to zapytaj tych co chcą tych wycieczek samochodem, bo dla mnie to pytanie jest głupie, bo mnie nigdy nie obchodziło auto faceta ani nawet to czy ma prawo jazdy. Jeżdżenie na wycieczki pociągiem czy samolotem nie są przecież jakieś gorsze.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Jeśli laska w ogolę stosuje kryterium klasy samochodu, to i tak cię nie chce, więc daruj sobie betabuxxing i przeznacz hajs na divy. Wyjdzie taniej.

Gdyby cię chciała, to sama by cię woziła (znam taki przypadek).
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to zależy od kobiety, dla mnie to nie ma żadnego znaczenia. Mój były narzeczony nie miał nawet prawka, a co dopiero samochodu, ja go woziłam wszędzie. Mąż z kolei jak się poznaliśmy jeździł autem starszym niż mój i w zasadzie od kilku lat jeździmy tylko moim, planujemy kupić coś nowszego w tym roku. Prawko czy samochód to rzecz nabyta, można się dorobić wspólnie, więc nie ma znaczenia czym ktoś
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Kitku_Karola
Rzuć jakąkolwiek generalizację na temat kobiet.
ALE JA TAKA NIE JESTEM!
Gratulacje, udzieliłaś bezużytecznej odpowiedzi jak większość kobiet.

Jeżdżenie na wycieczki pociągiem czy samolotem nie są przecież
  • Odpowiedz
z wiekiem powinieneś mieć lepszy samochód bo to bezpośrednio wskazuje czy jakoś sobie radzisz w życiu.

@mirko_anonim: BMW 750 w kredycie (rata 80% pensji) liczy się?

1/10 bo odpisałem
  • Odpowiedz
@Derpinardus Przecież to jest jak najbardziej uzasadnione kryterium. Razem z wiekiem powinieneś mieć lepszy samochód bo to bezpośrednio wskazuje czy jakoś sobie radzisz w życiu.

Masz rację w sensie, że pozerstwo i obnoszenie się z kasą jest jak męski makijaż dla tępych lasek, ale tak naprawdę chociaż trochę rozgarnięta kobieta ocenia, czy masz warunki i cechy potrzebne do pozyskiwania zasobów.

Skróty myślowe działają — tak, jak makijaż działa na mężczyzn —
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: juz to tu pisalem xD jedna julka lat 17 (koleżanka córki szwagierki) miała realny ubaw ze swojego ojca, że majac ponad 40 lat stac go bylo TYLKO na Skode za 250k PLN. Tylko. Mowi to julczysko co pewnie jeszcze ani zlotowki samo nie zarobilo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: żyjesz w jakiejś alternatywnej rzeczywistości chyba. Nigdy nie widziałem na tinderze babskiego profilu który by miał coś takiego wpisane. Nigdy w życiu nie miałem samochodu a problemu z babami nie mam
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
czujny-strażnik-18:

Żeby samochód się nie psuł to trzeba regularnie go sprawdzać i wymieniać elementy eksploatacyjne, a w przypadku tańszych samochodów jest to po prostu nieopłacalne.

@mirko_anonim: tu masz odpowiedz dlaczego masz problemy z kobietami i zadna kwota na samochod o ktora pytales nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
czujny-strażnik-18:

Ehh, Wy to sobie lubicie kreować swoją własną rzeczywistość...

@Krolowa_Nauk: byly takie badania naukowe, o tym, ze ludzie w 99% wchodza do internetu, zadaja pytania, ale tak naprawde przyszli tylko utwierdzic sie w swoich zalozeniach i tunelowo czytaja
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
czujny-strażnik-18:

Nie da się udawać posiadania dobrego samochodu (co najwyżej na zdjęciu w internetcie) albo cię na niego stać albo nie.

@mirko_anonim: oczywiscie ze sie da i wiekszosc lasek sie zlapie na to, bo sie kompletnie nie zna
  • Odpowiedz