Aktywne Wpisy

MonazoPL +119
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +202
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Bo nie masz normalnych rodziców. To nawet nie twoja wina kolego
Komentarz usunięty przez moderatora
@onufry_zagloba: Jak byłeś na studiach to stosowałeś te wszystkie wymienione przez ciebie rzeczy? Skoro jedna z dziewczyn z roku się w tobie podkochiwała.
Weź nie p-----l, bo sam nie wierzysz w to co piszesz. Dieta keto xDDDD, a sam ostro melanżowałeś z tą swoją koleżaneczką i teraz doradzasz przegrywowi aby jadł mięsko
źródło: obłudnik
PobierzTrochę sobie w tym wpisie robiłem podsmiechujki ale naprawdę uważam, że tędy droga i keto to świetny pierwszy krok. Brak cukru w diecie sprawia, że mózg odpala na wyższy bieg i cala reszta zaczyna się w życiu dodawać. Oś jelita-mozg to fascynująca sprawa o ktorej jeszcze mało wiemy. Imho tu jest
@onufry_zagloba: to s--------j trollu, dalej nie czytam
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sandevistan: oj tak. Chciałbym być jebniety przez auto w wieku 5 lat i teraz jak mój sąsiad miec papkę zamiast mózgu, ale za to nie mieć świadomości i niczym się nie przejmować
@Sandevistan: tak bardzo rel...dopoki nie wlazłem na wykop to powaznie msylalem, ze jestem jakimis ewenementem w negatywnym znaczeniu. nie znalem nikogo w liceum na studiach czy potem w pracy kto mialby na start az tak bardzo z-----e parametry startowe