Wpis z mikrobloga

• 32
@zielonykszak: no dokładnie. nigdy nie spotkałem takiego z---a jak ja. To znaczy pełno jest takich ludzi co są wykluczeni społecznie, nieśmiali, gnębieni, brzydcy, małomówni itp ale zawsze po nich widać że są w jakimś stopniu upośledzeniu umysłowo, a my mamy pełną świadomość sytuacji. wysokofunkcjonujący przegryw xD
  • Odpowiedz
  • 7
keto (zeby mózg przestał cię sabotować), siłka, nowa fryzura i lepsze ciuchy, ciekawa pasja, praca zgodna z przekonaniami.

@onufry_zagloba: Jak byłeś na studiach to stosowałeś te wszystkie wymienione przez ciebie rzeczy? Skoro jedna z dziewczyn z roku się w tobie podkochiwała.

Weź nie p-----l, bo sam nie wierzysz w to co piszesz. Dieta keto xDDDD, a sam ostro melanżowałeś z tą swoją koleżaneczką i teraz doradzasz przegrywowi aby jadł mięsko
Sandevistan - >keto (zeby mózg przestał cię sabotować), siłka, nowa fryzura i lepsze ...

źródło: obłudnik

Pobierz
  • Odpowiedz
@Sandevistan ja tobie nie doradzam keto bo nie mam co robić, tylko dlatego, że tobie oraz całemu tagowi dobrze życzę.

Trochę sobie w tym wpisie robiłem podsmiechujki ale naprawdę uważam, że tędy droga i keto to świetny pierwszy krok. Brak cukru w diecie sprawia, że mózg odpala na wyższy bieg i cala reszta zaczyna się w życiu dodawać. Oś jelita-mozg to fascynująca sprawa o ktorej jeszcze mało wiemy. Imho tu jest
  • Odpowiedz
są w jakimś stopniu upośledzeniu umysłowo, a my mamy pełną świadomość sytuacji. wysokofunkcjonujący przegryw

@Sandevistan: oj tak. Chciałbym być jebniety przez auto w wieku 5 lat i teraz jak mój sąsiad miec papkę zamiast mózgu, ale za to nie mieć świadomości i niczym się nie przejmować
  • Odpowiedz
no dokładnie. nigdy nie spotkałem takiego z---a jak ja.

@Sandevistan: tak bardzo rel...dopoki nie wlazłem na wykop to powaznie msylalem, ze jestem jakimis ewenementem w negatywnym znaczeniu. nie znalem nikogo w liceum na studiach czy potem w pracy kto mialby na start az tak bardzo z-----e parametry startowe
  • Odpowiedz