Wpis z mikrobloga

#danielmagical
Chyba trzeba pogodzić się z tym, że projekt raszei się skończył. Wspaniałe to byłe strimy, nie zapomnę ich nigdy.
Ale menel tydzień po 10 miesięcznym odwyku zamienił się w zwierze śpiące 22h dziennie, które zasyfiło wysprzątane mieszkanie w sodomę w parę dni.
Szczerze, może jestem naiwny ale na prawdę myślałem, że początek po odwyku to będą piwka, relatywne ogarnianie, sprzątanie - nie, był k---a totalny syf i pato jakie tylko można było sobie wyobrazić. Kilka dni przerwy i dalej problemy bo się musi wyspać.
Its over. #patostreamy
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czillaut skoro się skończył to pytanie kiedy rokin się skończy bo disco chyba w nieskończoność nie będzie mu wysyłać alko i rollo jak strym off.... ale pewniej chyba nie będzie to wcześniej niż aresztowania za wypuszczenie Francuzów w kąciku kulinarnym :) BTW szybko menel osiągnął 150% swoich menelskich możliwości.... Ament
  • Odpowiedz
  • 1
@Wykop123wykop: no nie będą mu wysyłać, tak jak każdy człowiek w polsce z takim problemem (tylko nie ma strima żeby ktoś to widział) po prostu zdechnie albo ktoś go wyśle na jakiś socjal, nie wiem szczerze mówiąc czy w Polsce jest tak że jak jesteś bez totalnie niczego to możesz sobie mieszkać całe życie w jakimś DPS itp
  • Odpowiedz
@czillaut: Rodzina dopłaca, ale tam pewnie ogarnięci ludzie i by chociaż rentę załatwili i choćby dodatek za niezdolność do samodzielnej egzystencji i już by było na DPS xd
  • Odpowiedz
@czillaut:

Szczerze, może jestem naiwny ale na prawdę myślałem, że początek po odwyku to będą piwka, relatywne ogarnianie, sprzątanie

Niestety to nigdy tak nie działa. Na odwyku uczą, że nie można nawet cukierka z alkoholem zjeść, bo jak bestia wyczuje alko to kończy się ciągiem jeszcze gorszym niż przed odwykiem. Majusz jak każdy zaawansowany alkus nie potrafi pić z głową i nikt go tego nie nauczy, zwłaszcza terapeuta na odwyku.
  • Odpowiedz
  • 2
@Ja_tu_tylko_sprzatam32: Jestem w temacie, też kiedyś się z tym borykałem, znam na swoich przedmieściach 40-50 latków 20letnich alkoholkiów na melinach z którymi rozmawiam idąc do sklepu. Żaden z nich nie jest aż taki jak Mariusz. Cokolwiek próbują, nie rzygają na bluzę założoną dzień temu, ehhh nie wiem, na prawdę Mariusz jest przypadkiem 1/1000 nawet wśród alkoholików.
  • Odpowiedz
@czillaut

Korzyści nie ma żadnych. Ktoś z rodziny dba o to żeby płacić korkarzowi za mieszkanie w którym mieszka z pieniędzy z wynajmu tego drugiego mieszkania. Mam potwierdzone info że nie ma zadłużonego mieszkania. Ktoś po prostu ma przepisane mieszkania i pilnuje opłat.
  • Odpowiedz
  • 1
@Notabene kuzynka podobno. Czyli taka rodzina 7 woda po kisielu. Tam musi być drugie dno w tej historii o mieszkaniach. za gruby hajs w obiegu PS. co mega w-----a. Bo moze byc tak, ze ten ktos rozpija menela, aby szybciej kipnął i zgarnąć spadek. taką mam teorię
  • Odpowiedz
@bitrab menel w czasach przedstrimowych zanim go FAS dobrodziejsko uszczęśliwił jacusiem otrzymywal podobno na tydzień 50 zł kieszonkowego z tego drugiego mieszkania.... było mało to się nie szalało.... no ale jak zaczęły się strimy to sky is the limit w piciu i upodleniu
  • Odpowiedz
@czillaut korkin to len smierdzacy.... nie wierzę że mu na tych odwykach nie mówili jak sobie rente załatwić.... inna sprawa to taka że korkinowi w powrocie do chlania pomogli ci co go ujawnili że wrócił z odwyku i zaczęło się kolędowanie na raszeje w celu kuszenia majusa życiem strymera....
Jakby dobroczyńcy chcieli dobra korkarza to by mu dali spokój albo do zusu zaprowadzili
  • Odpowiedz
Ludzie dajcie mu kilka tygodni a Sie wyrobi na nowo. On musi przyzwyczaic organizm na nowo, chociaz wczesniej tez lubil duzo spac. Nie ma hop siup, jak kulturysta ma kontuzje to po powrocie od razu nie osiaga swoich rekordow. Z Mario bedzie tak samo.
  • Odpowiedz
@czillaut: Ty serio myślałeś że alkoholik po 10 miesięcznym odwyku pierwsze co będzie robić to będzie sobie spokojnie sączył piwerka? XD przecież to było wiadome że chłop jak się przyssa po takim okresie posuchy to poleci na ostro. Tak zawsze jest z alkoholikami i cpunami
  • Odpowiedz