Aktywne Wpisy

DominiCanes +48

Plutonowiec +13
#raportzpanstwasrodka
Prawie 5 godzin Ormowca stream i ledwo 50zł. Siedzi i gapi się w jeden punkt, popija piwko i co 30 min do kibla.
10zl na godzine to i tak więcej niz obywatel kambodzy.
Prawie 5 godzin Ormowca stream i ledwo 50zł. Siedzi i gapi się w jeden punkt, popija piwko i co 30 min do kibla.
10zl na godzine to i tak więcej niz obywatel kambodzy.

źródło: Zrzut ekranu 2025-05-01 234447
Pobierz
Chyba trzeba pogodzić się z tym, że projekt raszei się skończył. Wspaniałe to byłe strimy, nie zapomnę ich nigdy.
Ale menel tydzień po 10 miesięcznym odwyku zamienił się w zwierze śpiące 22h dziennie, które zasyfiło wysprzątane mieszkanie w sodomę w parę dni.
Szczerze, może jestem naiwny ale na prawdę myślałem, że początek po odwyku to będą piwka, relatywne ogarnianie, sprzątanie - nie, był k---a totalny syf i pato jakie tylko można było sobie wyobrazić. Kilka dni przerwy i dalej problemy bo się musi wyspać.
Its over. #patostreamy
Niestety to nigdy tak nie działa. Na odwyku uczą, że nie można nawet cukierka z alkoholem zjeść, bo jak bestia wyczuje alko to kończy się ciągiem jeszcze gorszym niż przed odwykiem. Majusz jak każdy zaawansowany alkus nie potrafi pić z głową i nikt go tego nie nauczy, zwłaszcza terapeuta na odwyku.
Korzyści nie ma żadnych. Ktoś z rodziny dba o to żeby płacić korkarzowi za mieszkanie w którym mieszka z pieniędzy z wynajmu tego drugiego mieszkania. Mam potwierdzone info że nie ma zadłużonego mieszkania. Ktoś po prostu ma przepisane mieszkania i pilnuje opłat.
Jakby dobroczyńcy chcieli dobra korkarza to by mu dali spokój albo do zusu zaprowadzili