Siemanko, jakieś propozycje Mirasów fajnych perfumek na lato? Główne wymaganie - mocarne parametry i dobra projekcja, grupa olfaktoryczna i nuty dowolne, przedział cenowy także niezdefiniowany ( ͡°͜ʖ͡°) Jak coś to na półce mam Aqva di Sale, Hacivata, Kuronia czy Beach Hut, biere po 5 cebulionów od każdej drużyny i słucham Państwa ( ͡°͜ʖ͡°)
@Miauczynski_adas_adam: Patrząc na kolekcje to może zbyt tanie perfumki polecę ( ͡°͜ʖ͡°) Od siebie dodam: Issey Miyake L'Eau Intense, Dolce Gabbana Forever, Le Male Pride, Fragrance World Essence de Blanc, Armaf Precieux
@Miauczynski_adas_adam: torino21 i beach hut to top! :p pana dora Aqua de dora też super trzyma, świetne opinie też zbiera sospiro vibrato ale nie próbowałem jeszcze
@michallmtk: ojj mało letniakowy jest megamare, moim zdaniem on bardziej pachnie zwierzakiem, ale faktycznie mocarz
@Frufruf Bardzo mi sie podobał jeden z wypustów pride i na pewno kupiłbym te perfumy, gdyby nie mocno średnie parametry :(
@randomname1 im taniej tym lepiej, chciałem uniknąć polecajek soków, które mam, aż takim snobem nie jestem, żeby sie chwalić jakie mam drogie perfumy (
@ucho_igielne: oczywiście zapach też musi mieć odpowiednią jakość, znam mnóstwo perfum o słabszych parametrach, które bardzo lubie, ale ostatnio bardziej mnie to irytuje (szczególnie w letnich perfumach), że tak szybko giną - szkoda, bo jest tyle świetnych zapachów, które po 3-4 godzinach czuć tylko przy skórze :/
#perfumy
Komentarz usunięty przez autora
Xerjoff Renaissance, fugazzi nocologne, Light Blue Forever pour Homme Dolce&Gabbana, office For Men Fragrance
@Frufruf Bardzo mi sie podobał jeden z wypustów pride i na pewno kupiłbym te perfumy, gdyby nie mocno średnie parametry :(
@randomname1 im taniej tym lepiej, chciałem uniknąć polecajek soków, które mam, aż takim snobem nie jestem, żeby sie chwalić jakie mam drogie perfumy (
@Frufruf: ale nie 2024, chyba że chce ktoś mieć flakon z namalowanym kutasem, to nie oceniam ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°