Wpis z mikrobloga

Siemanko, jakieś propozycje Mirasów fajnych perfumek na lato? Główne wymaganie - mocarne parametry i dobra projekcja, grupa olfaktoryczna i nuty dowolne, przedział cenowy także niezdefiniowany ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak coś to na półce mam Aqva di Sale, Hacivata, Kuronia czy Beach Hut, biere po 5 cebulionów od każdej drużyny i słucham Państwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#perfumy
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michallmtk: ojj mało letniakowy jest megamare, moim zdaniem on bardziej pachnie zwierzakiem, ale faktycznie mocarz

@Frufruf Bardzo mi sie podobał jeden z wypustów pride i na pewno kupiłbym te perfumy, gdyby nie mocno średnie parametry :(

@randomname1 im taniej tym lepiej, chciałem uniknąć polecajek soków, które mam, aż takim snobem nie jestem, żeby sie chwalić jakie mam drogie perfumy (
  • Odpowiedz
@ucho_igielne: oczywiście zapach też musi mieć odpowiednią jakość, znam mnóstwo perfum o słabszych parametrach, które bardzo lubie, ale ostatnio bardziej mnie to irytuje (szczególnie w letnich perfumach), że tak szybko giną - szkoda, bo jest tyle świetnych zapachów, które po 3-4 godzinach czuć tylko przy skórze :/
  • Odpowiedz
Le Male Pride

@Frufruf: ale nie 2024, chyba że chce ktoś mieć flakon z namalowanym kutasem, to nie oceniam ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°
  • Odpowiedz