Aktywne Wpisy

ly000 +71
Większość osób sprzeciwiających się płatnościom bezgotówkowym robi to, ponieważ chce unikać płacenia podatków. Change my mind.
#podatki #finanse #uniaeuropejska #prawo #cyfrowypieniadz #cbdc #bankowosc #euro #kryptowaluty #gospodarka #gielda
#podatki #finanse #uniaeuropejska #prawo #cyfrowypieniadz #cbdc #bankowosc #euro #kryptowaluty #gospodarka #gielda

kankosek +63
Hej Mirki,
7 czerwca mój dobry kolega stracił w wypadku swoją ukochaną żonę – miała tylko 42 lata. Stała w korku na trasie S7, gdy młody 25 letni kierowca z pełnym impetem uderzył w tył auta - dziewczyna zmarła na miejscu. Zostawiła po sobie dwie małe córeczki, a cały świat tej rodziny runął w jednej chwili. Wszyscy są w rozsypce, a na niego spadło dosłownie wszystko – opieka nad dziewczynkami, codzienne życie, kredyt
7 czerwca mój dobry kolega stracił w wypadku swoją ukochaną żonę – miała tylko 42 lata. Stała w korku na trasie S7, gdy młody 25 letni kierowca z pełnym impetem uderzył w tył auta - dziewczyna zmarła na miejscu. Zostawiła po sobie dwie małe córeczki, a cały świat tej rodziny runął w jednej chwili. Wszyscy są w rozsypce, a na niego spadło dosłownie wszystko – opieka nad dziewczynkami, codzienne życie, kredyt
źródło: temp_file569080663657776577
Pobierz

Nie wiem, czy dobrze otagowane, ale raz kozie śmierć xd
Fotka poglądowa z neta, ale dokładnie ten sam syf:
https://teslamotorsclub.com/tmc/attachments/img_3079-jpg.671914/
Od czego sie to robi? Przychodzi z czasem koniec końców i każdego to czeka, czy to wina np. c-------h wycieraczek niezmienianych regularnie po zimie np?
#samochody #bmw #motoryzacja #detailing #cardetailing
Póki co jeszcze nie jest to jakoś mega uciążliwe lub blokujące w znacznym stopniu widoczność, ale zdecydowanie widoczne w takie turbo
BTW, widzę że OP dodał tag bmw - u mnie też to w bmce jest i to nie jakiejś starej, auto z 2022.
W sumie poza takimi dniami jak dzisiaj nieszczególnie mi to przeszkadzało i jest tak jak mówisz - tylko jak jechałem perfidnie prosto w słońce i to właśnie po prostu bardziej oślepiało. Wydaje mi się że tutaj może nawet po prostu okulary przeciwsłoneczne załatwiłyby temat XD
Chyba tylko takie z polaryzacją, ale muszę w drugim aucie sprawdzić czy zwykłe przeciwsłoneczne wystarczająco wygaszają te refleksy.
źródło: 1000043507
Pobierz