Aktywne Wpisy

CalibraTeam +2
Czy jestem w stanie schudnąć do lutego 2026 aż 10kg? Obecnie ważę 96 kg, w swoim najlepszym okresie życia miałem 85kg i czułem się znakomicie. Mam 185 cm wzrostu.
#dieta #odchudzanie #pytanie
#dieta #odchudzanie #pytanie
Czy jestem w stanie schudnąć do lutego 2026 aż 10kg?
- Nie dasz rady, to niemożliwe 11.4% (27)
- Spokojnie da się tyle schudnąć do lutego 2026 88.6% (209)

Wyaderny +332
#swarzedz #ciekawostki
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
źródło: 20250928-201244-edit-20251010170209
Pobierz

Na szczęśnie jeszcze udostępniają malutki przycisk powrotu do starego pakietu i nie trzeba do supportu pisać, który już niestety taki super jak to było za czasów #hekko nie jest.
#hosting #serwery
źródło: cf
PobierzNie polecam
Przeniosłem się do seohost i serdecznie polecam.
Support jest super (zawsze dotychczas ceniłem support linuxpl bo w nocy pomogli rozwiązać pierdoły nawet jak nie musieli
@wiesiu2: Jeśli nie potrafisz ogarnąć takich prostych przenosin, to może sobie to odpuść, bo nie ogarniesz poważniejszej awarii.
Jakie masz ubezpieczenie, jak twoi klienci Cię pozwą, że nie zabezpieczyłeś odpowiednio ich danych?
Nie miałem czasu się z tym bujać, więc wyłączyłem stronę, zrobiłem downgrade przez support i póki co przedłużyłem konto, ale też się będę przesiadać, chyba do Hostido, ale muszę się dowiedzieć, czy faktycznie przeniosą mi to co tam mam, bo nie
@wiesiu2: moja droga do cyberfolks: thc.net.pl -> linuxpl.com -> hekko -> cyberfolks ¯\(ツ)/¯