Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EditorTM: Wiem, że w latach 90-tych nie warto było w łódzkim pogotowiu wylądować, bo można było zastrzyk z pavulonu wyhaczyć. Statystyki są nieubłagane dla tej choroby. Powiedz, czy ty sam byś chciał na to chorować przez całe życie i nie znać niczego innego niż ból?
  • Odpowiedz
@EditorTM: kurde będzie trudno, bo już nie żyje, czyli chyba nie chciało, skoro można normalnie funkcjonować, nie widze innego powodu dlaczego miałoby już nie żyć
  • Odpowiedz
Szkoda że łódzcy lekarze którzy zajmowali się tym przypadkiem twierdzą co innego. Ale ty pewnie wiesz lepiej.

@EditorTM: a co to lekarze nie omylni są? to jedni lekarze twierdzą że choroba zagraża życiu matki a drudzy nie
poza tym łódź i łowcy skór, oni też byli lekarzami
  • Odpowiedz
  • 1
@Leniek: Zauważyłem też że najczęściej prawa do życia odmawiają chorym dzieciom lewaki z tatuażami, chodzące do psychiatry, podtrzymywane przy życiu dzięki lekom.
  • Odpowiedz
@EditorTM: A co niby twierdzą Łodzcy lekarze, jakie dawali rokowania temu dziecku, jakiego typu łamliwość kości to była? Skoro się tym zajmowali i masz informacje na ten temat to napisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@EditorTM: Ja natomiast zauważyłem, że osoby wygadujace brednie o odmawianiu komuś prawa do życia, mają w dupie co się z takim dzieckiem dzieje po urodzeniu. Najlepszy przykład to zaostrzenie prawa aborcyjnego przez PiS, a jednocześnie olanie osób niepełnosprawnych i ich postulatów.
Innymi słowy, masz urodzić nieuleczalnie chore dziecko, a potem radź sobie, mamy Cię w dupie.
Jakoś nie wypowiedziałeś się, czy sam chciałbyś żyć z taką chorobą?
Magiel-19 - @EditorTM: Ja natomiast zauważyłem, że osoby wygadujace brednie o odmawia...

źródło: 1000000279

Pobierz
  • Odpowiedz
@Magiel-19: Badanie genetyczne w przypadku wrodzonej łamliwości kości jest obiektywne, mutacja genu jest taka a taka i nie ma miejsca na różne opinie i diagnozy.
  • Odpowiedz