Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Henson_

Ten cały grooming to jest świetny przykład kobiecych podwójnych standardów:

- 18-latka w związku z 25-latkiem - "grooming/naiwna dziewczyna zmanipulowana przez zboczeńca!"

- 18-latka z OF - "brawo/you go girl/dziewczyna świadoma swojej atrakcyjności, niezależna od facecików"
  • Odpowiedz
@Henson_: Bo to jest dziwne, gdyby było w drugą stronę, tj. 30-latka z 18-latkiem, też bym uznała, że obie strony są lekko zaburzone.

Różnica wieku to jedno, ale taka 18-latka do tej pory głównie zajmowała się pisaniem klasówek i wydawaniem kieszonkowego od rodziców, chyba nikt nie wierzy w to, że ma doświadczenie życiowe albo znajomość własnych potrzeb na tyle rozwinięte, żeby wchodzić w poważny związek z 30-letnim gościem.

Wreszcie trzeba
  • Odpowiedz
@janeeyrie: duza czesc nastolatek ma daddy issues, albo po prostu naogladaly sie instagramerek z bogatymi starszymi chlopami i tez tak chca. Wychowywanie lasek to nie moja rola, mam 30++ lat i jak ladna 18 sie nadstawia to predzej czy pozniej dostanie pod nozke. jesli nie ja to skorzysta ktos inny
wujazchin - @janeeyrie: duza czesc nastolatek ma daddy issues, albo po prostu naoglad...

źródło: IMG_2169

Pobierz
  • Odpowiedz
@Henson_ jak was kręcą mentalne dzieci to spoko xd to nie zazdrość to takie wtf. Ja bym nie mogła być z 18 lvl bo dla mnie to dziecko. Tak samo jakbym nie mogła być z 45 lvl + bo dla mnie to dziadki przed emeryturą
  • Odpowiedz