Aktywne Wpisy

Hmrogrz +394
A pamiętacie jak jeszcze przydomowe reaktory jądrowe były legalne i trzeba bylo co 12h wymieniać zworke zeby nie w------o w powietrze?
Gimby nie znajo.
#feelings #sentyment #trauma #humorobrazkowy #pdk
Gimby nie znajo.
#feelings #sentyment #trauma #humorobrazkowy #pdk
źródło: 1000070937
Pobierz
Melkovva_ +26
czym najdziwniejszym popijaliście wódę?
10 lat temu spotkałam się z koleżanką z LO i piliśmy u nich na mieszkaniu studenckim i do wódy był sok Hortex czekolada z wiśnią.
Do dziś mnie trzepie jak sobie ten smak przypomnę ...
10 lat temu spotkałam się z koleżanką z LO i piliśmy u nich na mieszkaniu studenckim i do wódy był sok Hortex czekolada z wiśnią.
Do dziś mnie trzepie jak sobie ten smak przypomnę ...

@PotwornyKogut: bardzo krótkie życie. Krótkie i bolesne.
czy zespół downa to wada genetyczna droga mirabelko?
@Tunhan: tak, to wada genetyczna i powinna być podstawą do aborcji jak każda inna
według definicji europejskiej: choroba rzadka to taka, która dotyka nie więcej niż 5 osób na 10 000 (czyli 0,05%).
→ Zatem 1% = 100 na 10 000 = 10 razy więcej niż próg dla choroby rzadkiej.
Podsumowując:
1% = 1 osoba na 100 → to już dość częsta choroba w ujęciu ogólnym.
down nie ogarnia świata. na razie ma dobrze, ale niedługo zostanie sam i niczego nie rozumiejąc będzie wiódł życie w instytucji z obsranym tyłkiem. i jeszcze w papę dostanie od
co więcej, wiem że mentzen jest skrytym fundamentalistą religijnym ale akurat wolę fundamentalizm katolicki niż islamski.
nie oszukujmy się, skończymy życie w kraju islamskim, a konfa / braun to jedyna partia która otwarcie mówi że to nie będzie fajne.
@lukija: ale jakby go abordowali przy urodzinach to by go nie było i widzisz tu jest właśnie Twój problem.
bo jak jak istnieją feministki, które się szczycą dokonaniem aborcji, tak samo istnieją jebnięci ludzie, którzy świadomie doprowadzą do urodzenia się dziecka z odpadającą skórą byle by tylko się pochwalić jak bardzo kochają jezusa (i potem jeszcze temu dziecku wmawiać, ze za jego nieustanny ból będzie nagroda w niebie)