Aktywne Wpisy
Godir17 +131
Nic tak nie poprawia humoru rano jak opisy starych sfrustrowanych polek po ścianie które lajkuja młodszego o kilka lat chłopa XDD
#p0lka #logikarozowychpaskow
#p0lka #logikarozowychpaskow
źródło: a
Pobierz
goferek +139
Niech otwiera jeszcze w co drugą środę w godzinach 10-11, to na pewno będzie mieć więcej klientów, mimo branży odchodzącej do lamusa.
#krakow
#krakow
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

ja jestem podobno prawakiem. to znaczy poglądy mam raczej konserwatywne, ale jestem niewierzącym antykrykałem.
i niestety uważam, że w przypadku wad genetycznych aborcja powinna być z automatu. na świecie jest dość cierpienia, nie ma powodu sprowadzać dodatkowego. a już totalnym s------------m jest sprowadzanie na świat kogoś skazanego na cierpienie przez całe życie tylko po to, żeby uspokoić swoje sumienie i żeby mieć poczucie że jest się szlachetnym człowiekiem, obrońcą życia
@PotwornyKogut: a kto jest najbardziej przeciw aborcji z tego powodu? Ci, którzy mają takie dzieci w domu i się męcza i chca by każdy nosił taki krzyż (Jaki, Godek).
@thorgoth: hmm, w takim razie ciężko mówić że gdzieś na świecie istnieje fundamentalizm chrzescijański ( ͡° ͜ʖ ͡°)