Aktywne Wpisy

mariusz95gd +184
Stało się mireczki, miarka się przebrała i zgłosiłem się sam na leczenie uzależnień. Rodzina ma mnie gdzieś, ale jakoś dam radę. Nie chcę już nikogo ranić swoim pijaństwem, może będzie lepiej jak zobaczą, że chcę wygrać z nałogiem. Pozdrawiam wszystkich ze słynnego Srebrzyska. Mogę zdawać relacje, jeśli ktoś będzie chciał to czytać. Nie jest lekko.
#alkoholizm #gdansk #szpitalpsychiatryczny #szpital #f1
#alkoholizm #gdansk #szpitalpsychiatryczny #szpital #f1
źródło: temp_file2908420173581766068
Pobierz
Auto sprawne mechaniczne ale nie odpala. Bezawaryjne XDDD #motoryzacja
źródło: IMG_9401
Pobierz

Widząc Zaora łudziłem się, że dla każdego jest szansa przy dobrym rozegraniu, okazuje sie, ze nawet on traci... Czyli czeka mnie tak jak większosc naszego tagu kiszenie 5-10k na akcjach i codzienne sprawdzanie kursu czy uroslo o 10 zł #gielda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Wkładając 5 stow co miesiąc w ciągu roku zainwestujesz 6k, po 10 latach to jest 60k kapitału. Niech ten kapitał sobie robi 3-5% w skali roku i kapie jakieś regularne dywidendy to kiedyś będzie fajnie. Procent składany zrobi swoje.
Ale nie, trzeba w--------ć na raz 10k w jakieś tudemun, najlepiej na lewarze, stracić 50% i później
Fajna poduszka ale tak realnie co ci zmieni życia to 60k za 10 lat? Niedlugo na garaż nie starczy.
Więc nic dzwinego, że ludzie chcą więcej/szybciej.