Wpis z mikrobloga

@lashan121: no i właśnie dlatego Trzaskowski olał tych pisowskich obciągaczy. Przez miesiąc grillowali by go jak tylko popełniłby najmniejszy błąd. Stanowiski to w ogóle ma z nim jakiś prywatny konflikt do tego stopnia, że medialnie robi się niesmacznie.
  • Odpowiedz
@lashan121: wszedłem bo myślałem że może obejrzę ich pierwszy materiał do lunchu
po 2min chciałem wyłączyć bo już było ciężko, ale uznałem że jeszcze sprawdzę komentarze

co tu dużo mówić, psychiatryk
  • Odpowiedz
@dzon_lok: to że krytykują Hołownie to nic, krytyka się należy jeżeli ktoś zrobił coś źle

ale oni się naśmiewają z wyroku sądu (przypominam sądy nie podlegają Hołowni), i mówią że olaboga jakie te sądy głupie i w ogóle

a z tego co pamiętam to Mazurek był pierwszy do biadolenia że jak to sobie wybieracie wyroki, a gdzieś macie wyroki trybunału albo sądu najwyższego (mimo że instytucje europejskie orzekły że to
  • Odpowiedz
@bzyku95: Przecież wtedy Mazurkowi chodziło o nierespektowanie wyroku sądu. W sensie gdy rząd nie wykonuje wyroków lub ich nie uznaje i udaje, że dany sąd nie istnieje/jest nielegalny. Tutaj Mentzen chyba wyrok wykonał, a to że ktoś się z wyrokiem nie zgadza to całkowicie normalna sprawa i często będą takie osoby miały racje, bo sądy nie są nieomylne. A jeśli sprawa naprawdę wyglądała tak, że tamci ludzie przekraczali nielegalnie granicę,
  • Odpowiedz
@lashan121: swoją drogą jestem pod wrażeniem że jego fanom łbów nie rozrywa od dysonansu poznawczego, jak tłumaczą że Kanał Ziobro to poważne medium, a miniaturki wyglądają jak z jakiegoś debilnego kanału dla dwunastoletnich fanów Fortnite.
  • Odpowiedz