Aktywne Wpisy

Bunch +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

No, chyba że Trump sugeruje, iż to Ukraina zaczęła wojnę ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Hrjk: Głupsza to jedno, ale bardziej powiedziałbym iż amerykanie bardzo często przede wszystkim są znacznie bardziej tacy infantylni w swojej wiedzy o świecie i przekonaniach. Wynika to chociażby z ich systemu edukacji, podejścia do życia i ogólnie tego wszystko w czym się wychowują i co
Japa kacapie
Tak Polaku z Polski. Jesteś prawdziwie wolno myślący. Ruskie to gołąbki pokoju zmuszone do mordowania Ukraińców przez działania zachodu i samych Ukraińców. Bo kto by nie chciał żyć w ruskim smrodzie?
Idź z tymi wysrywami do innych wolno myślących na jakimś forum konfederacji czy innych onuc.
Co powiedział dokładnie Trump?
"You don't start a war against someone 20 times your size and then hope that people give you some
Google translate tłumaczy to dosłownie:
"Nie zaczynasz wojny z kimś, kto jest 20 razy większy od ciebie, a potem liczysz, że ludzie dadzą ci jakieś pociski"
Trump obwinia Ukrainę za rozpoczęcie wojny i szukanie tu drugiego dna jest bez sensu.
W języku angielskim słowo "start" w kontekście "start a war" odnosi się do rozpoczęcia działań wojennych przez daną stronę, ale niekoniecznie implikuje, że to ta strona zainicjowała konflikt jako pierwsza (czyli że to ona zaczęła wojnę w sensie odpowiedzialności). Może
źródło: temp_file270896924764280462
PobierzMoje wyksztalcenie ma sie dobrze, Twoje gorzej, jak widać.
61,6% + 4,9% = 66,5%. Wygląda na to, że WIĘKSZOŚĆ LUDZI PO PODSTAWÓWCE GŁOSUJE NA TRZECIĄ DROGĘ (i pis) xD